fbpx
Dijana Rose | Notino.si blog objava

Za ljubiteljice Shiseido znamke

Za vse ljubiteljice znamke Shiseido in pa seveda tudi tiste, ki znamke tako dobro še ne poznate.

Shiseido je luksuzna japonska znamka, katere vodilo je, da lepota ni samo vizualna slika, ampak se je treba predvsem počutiti tako. Več kot 140 let uspešno ustvarjajo produkte, ter se posvečajo razvoju inovacij. Zaradi visokih standardov in nenehnih inovacij, spada znamka med luksuzne, ter s tem v večji cenovni krog, a vendar z vsakim izdelkom opravičijo ceno, ter podarijo vam in vaši koži samo najboljše.

Shiseido Beauty Blosoom darilni set zanjo| Dijana Rose | Notino.si
shiseido-beauty-blossom-notinosi.jpg

Shiseido Beauty Blossom

Ženske imamo rade darilne sete, no vsaj jaz. Vsekakor pogrešam večji izbor darilnih setov ali pa vsaj več kombinacij izdelkov v le-teh. Poleg tega pa je tu še moja želja, da zopet preizkusim nekaj od Shiseido, guilty. Zakaj ravno Beauty Blosoom?

Vsebuje produkte brez katerih ženske ne moremo. To so maskara, šminka in pa seveda odstranjevalec ličil. Brez maskare ni zapeljivih oči, brez rdeče šminke ni tistega kančka seksipilnosti in brez odstranjevalca ni lepotnega spanca.

ControlledChaos

Oči pri ženski so nekaj posebnega, iskrenega. Pogled je tisti, ki pove tisoč besed tudi, ko ste tiho. Zato ni nič odveč, če ta pogled še olepšate. Controlled Chaos MascaraInk je namenjena prav temu, ustvarjanju dih jemajočega videza trepalnic z intenzivno črno barvo, ter ekstremnim volumnom. Krtača je zasnovana z dvojno izboklino, ki bo poskrbela za volumen, ter z ravnim delom, ki bo poskrbel za izjemno podaljšanost trepalnic.

Med sestavo najdemo mešanico voskov, ki skrbijo za enakomerno strukturo maskare in ne ustvarja grudic. Prav tako, pa so sestavni del maskare polimeri, ki prispevajo k obstojnosti zavihanih trepalnic do 24ur.

Kiss me like a Shiseido Mellow drama….

Rdeča, ker te enostavno ljubim… Rdeča barva je barva, ki simbolizira strast, ljubezen, občutljivost in romanco. Predstavljam si jo na sebi ali katerikoli drugi ženski, kako jo nosi samozavestno in osvaja poglede.

Shiseido je ustvaril za nas do 8 ur bogate in žametne barve na ustnicah, s formulo neizsuševanja, ter popolno prekrivnostjo. Edinstvena mešanica voskov in olj se ob stiku z ustnicami preoblikujejo v tanek-pudrast sloj, ter tako ustvarijo popoln zaključek.

Take it off with Shiseido…

Vsak večer se mora odstraniti ličila z obraza obvezno, ne glede na to, koliko smo utrujene in nimamo volje. Koža nam bo hvaležna zdaj in kasneje na stara leta. Med najbolj priljubljenimi so dvofazni odstranjevalci, ki raztopijo in odstranijo še tako vodoodporna ličila. Kožo po uporabi osveži in ne pušča mastnih dodatkov na koži. Eden takih je seveda Shiseido Instant Eye and Lip Makeup Remover.

Paket izdelkov na enem mestu za vsako žensko, ki je hkrati lahko tudi lepo darilo.

A kaj bi bilo vse to brez prave podlage?

Vsekakor je podlaga, ki je popolnoma prekrivna, s tehniko hitrega sušenja in z vsebnostjo spf faktorja med najbolj zaželjenimi. BB kreme so od nekdaj moj favorit, ker so lahke teksture, z lahkoto se odstranijo, ter ne oksidirajo po nekaj urah.

Shiseido Sun Care Sports BB je ena izmed inovacij, ki nam jo ponuja prestižna znamka Shiseido.

Komu je namenjena?

Predvsem ženskam, ki:

  • obožujejo preživljanje časa na prostem
  • potrebujejo visoko zaščito
  • se veliko potijo v vročih poletnih dneh
  • rade prikrijejo svoje pomankljivosti na koži

BB krema je ustvarjena z Quick dry tehnologijo, ki preprečuje, da bi potenje uničilo podlago, ter s tem zagotavlja popoln videz kože čez dan. WetForce tehnologija pa sproži še močnejše delovanje spf zaščite ob stiku z vlago. BB kremo odlikuje izjemen naraven videz kože, brez izsuševanja in velika zaščita 50+ pred UVA/UVB žarki.

Je zelo prekrivna, vendar če imate kakšen temen madež oz. hiperpigmentacijo, morda na tem mestu prekrivnost le ne bo tako močna.

Si preizkusila že kaj od ljube Shiseido znamke?

Krasni članki o lepoti se nahajajo tukaj!

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si. Vsa mnenja so napisana iskreno, na podlagi realnega testiranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *