fbpx

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing ni le trend, temveč temeljni premik v načinu, kako se podjetja povezujejo s svojimi strankami, kupci, gosti. Digitalni marketing vam bo pomagal do željenih rezultatov, vi pa opazujte, kako bo vaša blagovna znamka uspevala v spletnem svetu!

Podjetje ste ustanovili, ime podjetja imate, vizijo podjetja in cilje ste zastavili. Nimate pa pravega materiala, da bi prikazali kakšna je zgodba podjetja in katere izdelke želite izpostaviti, da bi imeli možnost postati vaši best-sellerji.

DIGITALNI MARKETING

Digitalni marketing vam omogoča, da vaše podjetje popeljete do željenih ciljev. S klikom na gumb lahko podjetja dosežejo občinstvo po EU ali celem svetu, kar jim odpira priložnosti za rast brez primere. Za rast izven domače države.

Kar pomeni, da je potrebno pri digitalnem marketingu sestaviti plan in vplejati druge komponente, ki bodo sestavljale digitalni marketing plan v celoti.

 

 

Ključne komponente digitalnega marketinga:

SEO – Optimizacija iskalnikov : SEO izboljša vidnost vašega spletnega mesta v iskalnikih in na ta način pritegnete organski promet.

Vsebinski marketing: Vsebinski marketing je ključna komponenta digitalnega marketinga. Pri vsebinkem marketingu se napisane strategije prenesejo v objektiv, ki preda sporočilo podjetja/izdelka/storitve. Pri vsebinskem marketingu gre za dragoceno, ustrezno vsebino za vključevanje in zadrževanje ciljnih skupin.

Vodenje družbenih omrežij / Social media managment: S pomočjo socialnih omrežji se ustvarja prepoznavnost blagovne znamke, potencialno prodajo in storytelling. Ustvarja se stik s potencialnimi strankami in spodbujanje odnosov.

E-poštno trženje / E-mail marketing: Email marketing omogoča dostavo določenih sporočil obstoječim strankam in služi širjenju ponudbe, ter promociji. S pomočjo email marketing se spodbuja dejavnost stranke CTA in beleženje konverzij.

Oglaševanje: Oglaševanje je kot vsebinski marketing pomembna komponenta digitalnega marketinga. S pomočjo oglaševanje bodisi Google ali Meta, bo vidnost vašega podjetja izboljašana, pripomore k dvigu prometa in prisotnosti stranke v internetu.

Analitika in poročanje: Pomembna komponenta digitalnega marketinga, ki nam pomaga da s pomočjo analiz in merjenja uspešnosti, da priložnost da strategijo še izboljšamo.


DOVOLITE SI BITI VIDNI!Nutrispoint
Notino.si
Missha.si
Dea's Beauty | Polžja krema
Minu.si | Največji izbor posteljnin
Lilu.si | Hišni in otroški decor
MyInfraslim