fbpx

MINU.SI

Minu.si je podjetje, ki je dobro poznana blagovna znamka marketinške agencije 10DX Group, s katero se je začela moja pot kot Content Creator oz ustvarjalka vsebin (fotografija in videografija). Kasneje sem s svojo pot pri marketinški agenciji 10DX nadeljevala kot Vodja vsebinskega marketinga, kjer sem pridobila tudi veščine organizacije in večje izkušnje z vodenjem ekipe.

Izkušnje, ki sem jih pridobila skozi leta so mi izjemno pomagale, da sem vsako naučeno veščino lahko vnesla v planiranje marketing strategije in izvedbo kampanj, izpopolnitev v vlogi:

Copywriter-ja, social media manager (TikTok, Pinterest, Instagram, Facebook in Youtube kanal), influencer marketing manager, community manager, urednica spletne strani, SEO optimizacija, prav tako pa je moje vloga bila aktivno sodelovanje v marketinških kampanjah, scenaristka za snemanja in fotografiranja.

Pri 10DX sem imela tudi priložnost preizkusiti se v organizaciji in izvedbi prvega Live Shoppinga v Sloveniji! Gostili smo goste kot so Nika Urbas, Ajda Sitar…

Skupaj smo ustvarjali za 12 trgov po Evropi.

Copywriting me kot del vsebinskega marketinga zelo navdušuje. Pisanje scenarijev, pisanje pravih tekstov za blog vsebine in objave me vsakič znova postavi pred izziv, kar mi je zelo všeč.

Translate »