Minu.si je podjetje, s katerim se je začela moja pot kot Content Creator oz ustvarjalka vsebin (fotografija in videografija). Kasneje sem s svojo pot z njimi nadeljevala kot Vodja vsebinskega marketinga, kjer sem pridobila tudi veščine organizacije in večje izkušnje z vodenjem ekipe. Izkušnje, ki sem jih pridobila skozi leta so mi izjemno pomagale, da sem lahko vsako naučeno veščino lahko vnesla v planiranje in izvedbo kampanj, izpopolnitev v vlogi Copywriterja, vodenju socialnih platform in spoznavanje pravil le-teh. Moje delo je obsegalo tudi vodenje kreativnih kanalov kot so TikTok, Pinterest, Instagram, Facebook in Youtube kanal.

Prvič pa sem se preizkusila tudi v Live shoppingu, ki je kmalu postal viralen trend. Live shopping je bil moja skrb od izvedbe do snemanja, organiziranja gostov in podajanja poročil.

Skupaj smo ustvarjali za 12 trgov po Evropi.

Copywriting me kot del vsebinskega marketinga zelo navdušuje. Pisanje scenarijev, pisanje pravih tekstov za blog vsebine in objave me vsakič znova postavi pred izziv, kar mi je zelo všeč.