fbpx
Modnii trendi 2024

Modni trendi za pomlad 2024

Modni trendi 2024 so že dobro poznani. Če ne spremljate modnih revij v Parisu ali New Yorku, brez skrbi. Nič niste zamudili. Nov letni čas oznanja prihod svežine in novih tekstur. Barve, ki prihajajo pa oznanjajo prihod pomladi, ki jo že tako nestrpno čakamo.

Leto 2024 hitro mineva in kaj kmalu bo tu pomlad. Z novim letnim časom prihajajo tudi novosti in nove barvne palete. Nekaj trendov se vrača nazaj, a bolj se spreminjajo barve modnih trendov 2024. Letos bomo uživali v bolj svetlih barvah, kot je barva pistacije, bela, rdeča, rjava, bledo rumena, srebrna in oranžna.

Vsekakor se vrača nazaj malo retro videza v skladu s srebrno metalik barvo, ki bo izstopala na ulicah.

Modni trendi kosi pomlad 2024

Modni kosi, ki bodo vladali to pomlad so raznoliki. Letos lahko sprejmete eleganco, šarm ali bolj preprosti videz. V modo se vračajo resice, kratka krila – mini krilo, topi brez naramnic, mini obleke, kratke hlače, prosojnost in cvetlični vzorci.

Barve, ki bodo prevladovale so barva pistacije, bela, rdeča, rjava, bledo rumena, srebrna in oranžna. Prava poslastica pomladnih barv.

Modni dodatki so ključni

Pri stiliranju outfita ne pozabite na modne dodatke, ki dajo zaključno noto stilu. To pomlad se lahko poigravate z barvami in vzorci. Med najbolj priljubljenimi bo rožni vzorec. Lahko ga vnesete v sam outfit ali ga dodate kot modni dodatek v obliki nakita ali broške.

Glede na to, da bo barva pistacije tudi med modnimi trendi za pomlad 2024 in je lahka za kombiniranje, priporočam Myunikat nakit. Geometičen videz in cvetlični vzorec bo poskrbel, da boste oblečene in urejen po zadnjem trendu.

Barva pistacije se krasno kombinira s svetlimi in temnimi barvami. Roza bo še dodatno poskrbela, da bo nakit v barvi pistacije izstopal. Tri barvna kombinacija vključno z nakitom, bo več kot dovolj da poveste svoj ‘statement’. Geometrijska oblika in 3D vzorec nakita bosta poskrbela za unikatnost.

Če ti zmanjka idej za outfit jih najdeš več tukaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »