Outfit ideje z Myunikat

Outfit ideje z Myunikat

Outfit ideje ponavadi ne pridejo same od sebe. Včasih potrebujemo modni dodatek, ki nam bo v pomoč. Modni dodatek po katerem se barvno ali vzorčno orientiramo. Včasih le potrebujemo ta ‘push’. Outfit ideje so vedno dobrodošle ob začeku tedna. Ko nam ideje uidejo iz glave ali pa se ne želimo ponavljati. Ponedeljeki so še posebej zahtevni glede outfit idej.

Pripravila sem 3 outfite ideje, za nastanek katerih je modni dodatekbil inspiracija. Outfit ideje, ki se krasno ujamejo z ročno ustvarjenim nakitom Myunikat, uhani Fantazija. Uhane Fantazija si lahko sestavite same.

Ustvarjanje outfit ideje, je hkrati tudi izjemna priložnost, da se poigrate z barvami, z barvnimi kombinaciji – katere pašejo skupaj bolj in katere manj. Jesen je odličen čas v letu, ko barve pridejo do izraza. Lažje se kombinirajo.

Barvna kombinacija uhančkov je sestavljena iz dveh barv, kjer je zgornji MINI del in spodnji VEČJI del (28-jeans moder) ene barve, ter SREDNJI del (24-pastelno moder) druge. Namenjeni so TEBI, ki imaš rada drugačne, unikatne, barvite, ter ročno izdelane modne dodatke.

3 outfit ideje

Poslovni outfit

Ideja še kako pride prav na ponedeljek. Na dan, ko potrebujemo malo več idej. Ko poskušamo narediti prvi vtis. Ko se želimo prikazati polni življenja in energije. Čeprav nam je na ponedeljek ravno malo manjka. Poslovni outfit je odprt, črno – bele barvne kombinacije. Črn in bel kos oblačila ponavadi že imamo v omari. Zato ni potrebno zapravljati po nepotrebnem.

Bel top, črne hlače s pasom in čudoviti uhani Fantazija so krasna kombinacija, za bolj uraden outfit. Blestele boste.

Outift ideja za zmenek

Ko gremo v petek zvečer na zmenek ali na večerjo s prijetljico si lahko privoščimo bolj sproščeni outfit. Zopet krasna priložnost, da se poigrate z barvami in dodate z outfitom sijaj na obraz.

Odtenki rumene (oker) in modre se odlično ujamejo. Zato so temno moder jeans, oker bluza in Fantazija uhani popolna kombinacija za sproščen večer.

Casual outfit

Bela oversize srajca nikoli ne gre iz mode. Lahka je za kombiniranje z ostalimi kosi oblačil in nakitom. Krasno se poda k barvnemu nakitu, saj bela barva omogoča, da nakit izstopi. Tako lahko zopet zasijete v polni luči.

Tebi, ki si DRUGAČNA, POSEBNA in UNIKATNA!
Tebi, ki si velika ljubiteljica SVOBODE, ki je odgovorna za svojo SREČO.
Ljubiš SEBE in drugim daješ LJUBEZEN, ter si 100% prepričana v svoj USPEH!

Ljubite sebe in raziskujte. Naj vas ne bo strah barv, dnevnih kombinacij, ki se vam morda zdijo nemogoče.

Več inspiracij najdete tukaj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *