EDINSTVENA Z MYUNIKAT NAKITOM

“Ne nositi nakita, je skoraj tako kot biti nag.”

Nakit je vedno bil in bo del ženske in njenega stila. Vse več opažam, da se na modno-lepotni sceni pojavlja unikaten nakit, do katerega imam posebno spoštovanje. Verjetno se sprašuješ zakaj? Predvsem iz dveh razlogov, in ker tudi sama vem kako je težko uspeti v nečem kar ni dosti cenjeno.

Unikatni nakit je edinstven in narejen z ljubeznijo. Vsak kos je ustvarjen premišljeno, z ljubeznijo in vsak atom te ljubezni je možno čutiti in videti v končnem izdelku.

POSEBNA PRILOŽNOST? 

Ni potrebno, da je posebna priložnost da se ženske še bolj olepšamo z najljubšim kosom, nadenemo si ga prosto zaradi sebe in ne drugih. Jaz sem si svoj najljubši kos izbrala pri ustvarjalki, ki me ni prevzela samo kot oseba, vendar tudi s smislom za kreiranje, z neverjetnim znanjem ki traja že leta in za katero vem, da ve kaj si ženska želi.

MYUNIKAT – ART BY TJAŠA

Z vsakim unikatnim kosom nakita, prejmeš VELIKO več kot samo izdelek. Zraven je podarjen še majhen košček Tjašinega srca, delček njene duše in njenega življenja. 

Več o Tjaši in nastanku Myunikat-a si lahko prebereš na www.myunikat.si, hkrati pa izkoristi priložnost in si oglej čudovite kolekcije ročno izdelanega nakita. Ne pozabi, čas obdarovanj je tu, in kaj lepšega podariti ženski kot edinstven kos nakita ♥

XOXO, Dijana

 

 

 

 

 FOTOGRAFIJE: Martina Šeme

OUTFIT:

Obleka – C&A

Plašč – New Yorker

Sandali – Zara

Nakit – Myunikat 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *