Modni uhani Myunikat

Modni uhani za vse priložnosti

Modni uhani in različne priložnosti? Je izvedljivo najti popolno kombinacijo? Dnevni outfit, popoldanski outfit, modni outfit za zmenek ali službo?

Uhani so vsekakor sestavni del outfit. Modni dodatek, ki dopolnjuje naš videz, ga naredi bolj pestrega in živega. Ali potrebujemo posebno znanje, za kombiniranje? Odgovor je ne. Najbolje bo outfit oziroma končni videz izpadel, ko si v mislih zamislimo kombinacijo kosov, ki bi jih radi oblekli in potem sestavimo skupaj. Morda edino popazite, da se barve med seboj ujemajo. Nakit se krasno ujema barvno z ostalimi dodatki, kot so pas, čevlji in torbica. Lahko pa enostavno pogledate katera barva prevladuje v modni kombinaciji in naredite balans.

Myunikat unikatni nakit
Zakaj izbrati unikatni nakit?

Edinstvene oblike: ročno izdelan nakit je pogosto unikat, kar pomeni, da kosi niso množično izdelani in jih verjetno ne boste videli na drugem človeku.


Osebni dotik:
ročno izdelan nakit pogosto ustvari ena oseba ali majhna ekipa, zato ima lahko osebni dotik, ki ga pri množično izdelanem nakitu ni.

Visoka kakovost izdelave: ročno izdelan nakit je običajno izdelan skrbno in s pozornostjo do podrobnosti, zato je izdelek višje kakovosti.


Podpora lokalnim obrtnikom in gospodarstvu: Z nakupom ročno izdelanega nakita lahko podprete lokalne obrtnike in mala podjetja, kar lahko pomaga spodbuditi lokalno gospodarstvo.

Modni uhani so priljubljen modni dodatek, ki ga lahko nosite za dopolnitev obleke ali modno izjavo. Na voljo so v najrazličnejših slogih, od zaponk in obročkov do visečih in lestencev. Nosite jih lahko ob različnih priložnostih, od vsakdanjih do formalnih, najdete pa jih v spletni trgovini Myunikat.si.

Te zanima kako dopolniti preprost outfit? Preberi tukaj.

Dnevna obleka je lahko povsem enostavna. Bodisi za v službo ali za zmenek s prijateljicami. Zimski čas je popoln za puloverje. Enostavna dnevna kombinacija je pulover in jeans hlače. Poleg pa si v isti kombinaciji omislimo modne uhane. Barvne ali enobarvne.

Bolj uradna modna izjava je morda tista, ki sodi v službo. Vsaka ženska je rada krasno urejena za v službo, ne glede na delovno mesto. K bolj uradnemu outfitu se vsekakor prilegajo modni uhani. Kombinacija hlač, srajce/majce in suknjiča je primerna tudi za zmenek s samo seboj.

Mini modni uhani so izjemno dobrodošli tudi kadar je na sporedu obleka. Elegantna obleka ali kombinezon, dvignjena pričeska ali speti lasje, ter krasni modni uhani. To die for…

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *