fbpx
Myunikat.si | Mini srčkane zapestnice za vsako žensko | Dijanarose.com

Mini srčki za ljubezen. Zate, zame, za nas!

Mini srčki za ljubezen. Zate, zame, za nas. Kolekcija ustvarjena pod rokami ambiciozne ustvarjalke, ki misli tudi na nas, ženske.

S Tjašo sva v tesnem sodelovanju že 2 leti in nisem še srečala podjetnice, ki je tako zagnana, tako predana svojemu delu in ustvarjanju. Ustvarjanje z dušo, kot da je njen drugi otrok. Ko govori o nakitu, ji oči kar žarijo, nasmeh se ji nariše na obraz, ki kar ostane, ne izginja. Temu jaz pravim prava ljubezen, ko si eno s svojim delom, s svojimi produkti.

Zato se je odločila, da nam podari kolekcijo, katero si zasluži vsaka ženska na tem planetu. Kolekcija je minimalistična, z izbiro posvetila, ki si ga izberete ob nakupu. Podarite jo lahko sebi kot darilo, nagrado ali kar tako, prav tako pa je tudi odlično darilo za vaše bližnje, prijateljice, punce, učiteljice, vzgojiteljice, itd.

Kolekcijo najdete na spletni strani Myunikat.

Vprašajmo Tjašo, kaj jo je navdušilo za kolekcijo Mini srčki?

Za srčke me je navdušila korona, ker sem bila osamljena med štirimi stenami, stran od svojih najdražjih. Z malo pozornostjo pa sem jim lahko polepšala dan in pričarala nasmeh na obraz. Njim ali pa kar sama sebi, kajti deliti ljubezen je zame nekaj najlepšega in najbolj iskrenega.

Drugače pa je ta ideja živela v moji glavi že nekaj let, ampak nikoli ni bil tisti pravi trenutek zanje, vse do letos, ko sem začutila, da to potrebujejo tudi drugi, da moram to deliti s svetom, da še njim polepšam dan.

Srčki predstavljajo mene in so del mojega življenja, saj jih vsakodnevno videvam vse povsod. Pogledam npr na tla vidim srčke, pogledam lužo vidim obliko srčka, gledam kamenčke najdem vse v obliki srčka…preprosto ljubim sebe in ljubim svoje življenje, ker mi je dalo možnost, da lahko živim svoje sanje.

Komu so mini srčki namenjeni?

“Namenjeni so ženskam z velikim srcem, ljubiteljicam srčkov, srčnim osebam, osebam, ki ljubijo svoje življenje, osebam, ki svojo srečo in veselje delijo s svojimi najdražjimi in tudi njim pričarajo nasmeh na obraz z drobno pozornostjo.”

Več o dejstvih zakaj so mini srčki ‘kjut’ pa si lahko preberete tukaj 28 neverjetnih dejstev.

Da boš lažje razveselila sebe ali druge, ti pri nakupu pomaga še koda dijanarose. Tjaša ustvarja prečudovite izdelke, med katerimi lahko vsaka ženska najde nekaj zase. Malo pozornost, ki ji polepša dan.

Note: Če te zanima vsebinski marketing pokukaj tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »