Unikaten nakit

Unikaten nakit: Brezčasna lepota

Unikaten nakit je v današnjem svetu še vedno premalo cenjen. V poplavi množično proizvedenih izdelkov, je sama izdelava ročno izdelanega nakita nekaj posebnega. Strinjamo se, da se v izdelavo unikatnega nakita vloži ne samo trud, temveč tudi umetnost, strast in pozornost do vsake male podrobnosti, ki vpliva na sam izdelek. Vsak kos unikatnega nakita je edinstven in se močno razlikuje od tovarniško izdelanega nakita.

Unikatni nakit nosi brezčasno lepoto. Lepota v katero obrtniki vlijejo dušo, srce in strast.

Unikaten nakit = delo iz ljubezni


Že večkrat sem poudarila, da pri ročno izdelanem nakitu vsak kos pripoveduje svojo zgodbo. Obrtnik vsako ogrlico, prstan, uhan ali zapestnico skrbno izdela, v samo oblikovanje pa vnese kreativnost, zamisel, ljubezen, vizijo in del svoje osebnosti. Kot rezultat pa nastane unikaten kos, ki je tako edinstven kot sama oseba, ki ga nosi. Množično narejeni kosi nakita v tovarbah, ne more ustvariti tako prijetnega občutka kot unikaten kos nakita. Z unikatnim kosom se počutite edinstvene, posebne in samozavestne. Poleg tega pa je unikaten kos nakita prav posebno in prisrčno darilo.

Kako je nastal unikaten nakit Myunikat?

Že kot otrok sem zelo rada ustvarjala, vedno sem si želela biti drugačna in unikatna, tako je nastala želja po lastnem in unikatnem nakitu. Začetek ustvarjanja je bil težak, saj se je kljub ogromno idejam, začelo iskanje pravega materiala za dobro kvaliteto nakita, katerega pa takrat še ni bilo veliko na razpolago. Ampak vseeno sem poizkusila in začela sem s sestavljanjem verižic iz kupljenih perlic, različnih bunkic,.. prvi korak je bil dosežen, a vseeno sem želela več in zopet nekaj drugačnega. S pomočjo prijateljice Urše, ki mi je izdelovala unikatne bunkice iz Fimo mase, so bile verižice bolj unikatne, popolnoma drugačne od ostalih in tako so nastajale vse mogoče unikatne kombinacije. In ko mi tudi to ni bilo dovolj, sem se odločila, da naredim še en korak naprej in se popolnoma sama lotim izdelovanja nakita iz Fimo mase. Obiskala sem kar nekaj tečajev, kjer sem dobila ogromno znanja, ki ga sedaj prenašam v svoj unikaten nakit Myunikat. Z unikatnim nakitom ob različnih priložnostih razveseljujem družino, prijateljice, znance. Izdelujem zapestnice, verižice, uhane, prstane po naročilu, za različne priložnosti.

Tjaša Vodeb, ustanoviteljica Myunikat nakita

Več modnih nasvetov z Myunikat nakitom si oglejte tukaj.

Že ob prvem nakupu Myunikat nakita se boste povezali s Tjašo. Tjaša vloži ogromno časa, ljubezni, volje in duše v vsak ustvarjen kos nakita. Vedno premleva in kreira v mislih kose nakita, ki bodo izstopali in postali prepoznavni kos Myunikata.

Sama ponosno nosim Myunikat nakit že skoraj 5 let. Vsak kos nakita si pridno shranim in ga pridno vklopim v vsakdanji slof, outfit. Kar je krasno še pri Myunikat nakitu je to, da se z vsakim kosom tudi notranje povežete. Z določeno barvo, obliko.

Vsekakor pa lahko svojo željo in vizijo pošljete Tjaši in se dogovorite za svoj, še bolj unikaten kos. Sem prepričana, da se bo najbolj potrudila in vas razveselila.

Ne pozabite – Unikaten kos je krasno darilo za vsakogar!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *