fbpx
Nobea set lakov za nohte in lipglossi | Dijanarose.com

Nobea predstavlja poletni pridih barv

Poletje kriči po živahnih barvah in poletja uradno še ni konec. Med nekako najbolj zaželenimi je koralna barva, v višjih udarnih tonih in malo manjših. Koralno rdeča in odtenek lososa sta nekako favorita večih lepotnih znamk, vsekakor pa tudi znamke Nobea.

Pool party?

Znamka je izdala prav posebno poletno linijo lipglossov in lakov za nohte. Lipglossi so v zoni vinyla, kar pomeni da so sijoči in vlažilni, ime pa je prav tako povsem poletno, Pool party. V paketu prejemete 4 lipglosse podobnih odtenkov, a je vseeno vsak po sebi drugačen in poseben.

Odtenki v lipgloss paketu so: Blood orange, Chili, Begonia pink, Cupcake pink.

Kar odlikuje lipglosse je izjemna vlažilnost in videz vinyla, kar pomeni da bo v poletnih nočeh ali prihajajočih jesenskih, odsev ustnic še močnejši. Vsak odtenek je po sebi magičen in odraža svojo drznost. Barve so primerne, tako za svetle kot temnejše tone polti. Predvsem si jih predstavljam v poletni obleki, z lasmi spetimi v figo, ter z minimalnim očesnim makeup-om, morda samo še nanos eyeliner-ja in maskare. Količina v paketu bo dolgo trajala, podarite pa lahko kakšnega tudi prijateljici, sestri…

Odtenka Chili in Blood orange sta si dosti podobna, a za nijanso odstopata.

Flamingo summer

Sledi ji še posebna poletna linija lakov za nohte po imenu Flamingo summer. Res je, odtenki se prelivajo v barvah magičnega flaminga. V paketu prejmete 3 čudovite odtenke lakov. Vendar niso to navadni laki za nohte, vendar so Gel-Like. Kar pomeni, da ustvarijo videz geliranih nohtov brez uporabe UV-lučke.

Odtenki v Gel-Like paketu so: Salmon pink, Spicy orange, Watermelon.

Pri setu lakov si na spletni strani lahko izberete še druge barvne kombinacije.

Vsebina laka je malo redkejša, a zato ni kvaliteta nič slabša. Pomeni samo, da bo potreben kakšen nanos laka več, vendar boste imele čudovite nohte, pripravljene za poletne dni in noči. Laki so dokaj obstojni, kar pomeni da je neka minimalna meja za obstojnost 3 dni izpolnjena. Seveda je obstojnost odvisna tudi od nas in tega koliko smo pazljive. Barve so intenzivne in dobro pigmentirane, vsak odtenek pride do izraza.

Nobea nas je zopet presentila s svojimi novostmi. Več Nobea izdelkov najdeš na Notino.si.

Si morda našla svojega favorita? Jaz sem :).

Več o Notino izdelkih najdeš tukaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »