Darila

Darila: Sezonske dobrote za vsakogar

Darila nas obkrožajo skozi celo leto. Rojstni dan, obletnica, srečolov, napredovanje, končano šolanje, pridobitev službe…. To je samo nekaj pomembnih dogodkov, kdaj je primerno podariti darilo. Kdaj je primeren čas, da obdarimo svoje bližnje, sodelavce, kolege, znance…

Ste kdaj imeli težave in niste vedeli kaj podariti, kako darilo izbrati, kaj ima oseba rada? Morda pa ste se vedno spraševali kaj podariti nekomu, ki ima vse?

Kaj podariti?

Izbira popolnega darila je zapleten proces saj je med razmišljanjem in izbiranjem darila potrebno pomisliti na kar nekaj ključnih stvari. Naprimer na osebnost, na spol, na želje, tudi na to koliko časa osebo poznamo, kaj smo že v preteklosti kupili, da se ne ponavljamo. Seveda je pomembno tudi upoštevanje letnega časa. December pa je nasplošno znan mesec obdarovanja. Mesec kadar nam domišljija še bolj dela in si dovolimo podariti nekaj več.

Ko izbirate darilo, izbirajte premišljeno. Premišljeno darilo bo odraz prejemnikovega edinstvenega značaja in interesov. Naj bo darilo še tako minimalno, ključno je da darilo prilagodite obdarjencu.Ključno je, da darilo prilagodite posamezniku, ne glede na to, ali izberete udobno odejo in svečo za zimski rojstni dan, vrtnarski set za spomladanskega navdušenca/ko ali tehnični pripomoček za tehnično podkovanega sorodnika.

Če darilo prilagodite letnemu času, tako zagotovite, da darilo ne bo le ustrezalo njihovim željam, temveč se bo brezhibno ujemalo z letnim časom, zaradi česar bo gesta še bolj prisrčna in nepozabna.

Več o darilih si lahko preberete tukaj!

Verjetno pa vas skrbi zaradi bugdeta in varčujete že na začetku leta za nakup daril. Kaj pa če vam povem, da obstaja spletna trgovina, ki vam vedno stoji ob strani? Spletna trgovina, ki vam priskrbi darila ugodno in hkrati hitro dostavi?

Notino.si je spletna trgovina, ki bo poskrbela, da bodo vaša darila skrbno izbrana, pravi čas dostavljena in denarnici prijazna.

Čudovito je, da v kolikor ste denarno omejeni, budget razporedite že prej in se prilagodite. Notino.si ponuja bogato izbero izdelkov, ki jih lahko cenovno omejite.

Darila za vsakogar

DARILA DO 5€

Nemogoče, a je mogoče. Tudi darila v znesku do 5 eur najdete na Notino.si. Izdelki bodo manjši, a nič manj vredni. V okviru budgeta lahko obdarite otroke z mazilom za ustnice. V zimskem času, ko veter močno poškoduje kožo in jo izsuši, je nega pomembna. Mazila za ustnice se vedno razveselim. Nikoli jih ni preveč. Pa tudi vemo, kako otroci male stvari izgubljajo, tako da labela več v torbi ne bo škodila.

Lahko pa jim popestrite kopanje in jim podarite peno za kopel ali šumeče tablete za kopanje njihovih najljubših risanih junakov. Krasno darilo, ob katerem bodo otroci uživali, vi pa se boste med kopeljo spočili, spili kavico in poslušali navdušenje in smeh.

DARILA DO 10€

Darila do 10€ so lahko simpatična, koristna in podarjena iz srca. Med nešteto izdelki lahko podarimo darilne sete, ki vsebujejo kozmetiko za moške ali ženske.

V primeru, da kupujete za žensko osebo lahko izbirate med darilnimi seti za nego telesa, nego obraza ali nego stopal, negovalnimi pripomočki za sprostitev.

Ziaja Goat’s Milk darilni set je primeren tako za ženske kot za moške. Primeren je za suho kožo, ki je potrebna vlaženja in bo krasno razvajanje za obdarovanca/ko. Darilni set Ziaja vsebuje izdelke, ki so primerni za vsakodnevno uporabo. Embalaža je čudovita in pakirana že v darilni embalaži.

DARILA DO 15€

Pri darilih do 15€ je več izbora in lahko poiščete pravo darilo med še večjo ponudbo. Med ponudbo boste našli darila za vse starosti in spole.

Darilni set Old Spice For The Legend Gamer za moške je prava osvežitev in hkrati prisrčno darilo. Izdelki so razviti za prave moške užitke po napornem dnevu. Set sestavlja gel za prhanje, telo in lase, deo stick in set igralnih kart.

Darila
old-spice-for-the-legend-gamer-darilni-set-za-moske-notinosi.jpg

DARILA DO 20€

V kolikor želite podariti nekaj drugačnega, novega in praktičnega, je potem širši izbor ponudbe, ki ne sloni samo na kozmetiki popoln. Ta izdelek bo krasno darilo za vse, ki imajo težave z lakoto ali nezadostnim prehranjevanje. Darilo bo enkratno za vse tiste, ki imate ob sebi lakotnike.

Škatla za malico MIXIT 2go je kos posode, ki je praktičen. Pipravite si lahko najbolj okusen prigrizek za seboj. Posoda je krasna tudi za popotnike, ki radi odkrivajo svet in spotoma potešijo lakoto.

Posoda je praktična, uporaba je možna v mikrovalovki ali pomivalnem stroju. Sestavljena je iz dveh delov, večjega dela kamor lahko pripravite svojo najljubšo jed in manjšega dela, kamor lahko spravite svojo najljubšo omako ali preliv.

Darila
mixit-2go-skatla-za-malico-notinosi.jpg

Iskanja je konec. Ni več potreben obisk trgovin. Ni več gneče. Vsa darila na enem mestu.

Obišči Notino.si in najdi svoje popolno darilo.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *