fbpx

Maskare in geli za popolne obrvi

Maskare in geli za obrvi so sedaj že nekako must have pri ustvarjanju makeup videza. Maskare in geli za obrvi nam olajšajo jutranje urejevanje, z uporabo prihranimo čas in podaljšajo obstojnost naličenih obrvi. Nekatere v svoji makeup torbici nosijo svinčnike za obrvi, gele za obrvi ali maskare za obrvi. Vsi produkti so na trgu z enim samim namenom in to je, da so naše obrvi po uporabi popolne in urejene.

V kolikor se bojite oziroma ne želite posegov na kožo, kot je naprimer microblading obrvi, potem je set, ki ponuja vse v enem prava izbira. Že kar nekaj časa pridno uporabljam gel za obrvi v kombinaciji s svinčnikom, ki poudari naraven videz mojih obrvi ter dopolni prazne prostore, gel pa jih učvrsti in odpravi skrbi in vse možne popravke čez dan.

Kako do popolnih obrvi v 3 korakih?

#1 UREDI OBRVI

Obrvi uredite, tako da s pinceto ustvarite obliko in populite dlačice, ki izstopajo znotraj oblike vaših obrvi.

#2 UPORABA SVINČNIKA

S svinčnikom si zarišite kotičke obrvi, kjer boste obrvi dopolnile. Upoštevajte seveda naravno obliko vaših obrvi, s svinčnikom ne pretiravajte, potegi pa naj bodo lahkotni.

#3 MASKARE IN GELI ZA OBRVI

Maskaro za obrvi vedno prilagodite vašemu odtenku obrvi, gel pa je že sam po sebi brezbarven. Izberite pravi odtenek in upoštevajte navodilo, da naj bodo potegi z maskaro lahkotni, pazite da ne boste zapacali obrvi oziroma nanesli preveč vsebine. Gel za obrvi prav tako v parih nežnih potegih nanesite na obrvi in pazite na obliko obrvi. Seti, ki ponujajo svinčnik in gel za obrvi so krasna izbira.

Čas je za popolnost z MAC Cosmetics Eye Essentials Set

Set MAC Cosmetics Eye essentials zajema vse elemente, da bodo vaše oči ukradle nešteto pogledov. Z gelom za obrvi bodo učvrstile oblike, z svinčnikom boste poudarile linijo in z maskaro dosegle popolni volumen.

Maskara s silikonsko glavo in kratkimi ščetinami bo ustvarila krasen volumen, trepalnice bo ločila med seboj in kar je najbolj pomembno, zlahka jo boste odstranili na koncu dneva.

Technakohl Liner kajal svinčnik za oči bo z izjemno pigmentiranostjo poudaril očesni lok, vaše oči pa bodo v kombinaciji z maskaro izjemno izstopale.

Gel za oblikovanje obrvi bo obrvi učvrstil in poskrbel, da boste imeli mir pred korekcijami.

Si same urejate obrvi ali obiskujete salon? S pravimi izdelki si tudi same lahko doma ustvarite, da obrvi izgledajo urejene kot iz salona.

Več lepotnih nasvetov te čaka tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *