fbpx
Nakit za vse priložnosti

Nakit za vse priložnosti

Nakit je ženski prijatelj, sopotnik, čudovita dekoracija na telesu, ki dopolni nas, naš stil in naš outfit. Nakit Myunikat je ročno izdelan nakit, ki nosi zgodbo in je nakit za vse priložnosti.

Oblikovanje nakita je kar zahtevno delo in včasih je lažja pot stopiti v zlatarno, ter kupiti kos nakita. Izdelki, ki so ročno ustvarjeni so ponavadi premalo cenjeni in ne dosežejo vrednosti, ki si jo zaslužijo. Včasih pa je ravno unikatnost izdelka tista, ki nosi neprecenljivo vrednost.

Moje ime je Tjaša Vodeb in ustvarila sem blagovno znamko za unikatni nakit Myunikat, ker svetu želim ponuditi nekaj več. Želim si, da skupaj z unikatnim nakitom začutiš posebno energijo, svobodo in še bolj zasiješ, na delovnem mestu, ob vsakodnevnih opravkih ali svečanih dogodkih.

Nakit za vse priložnosti | Myunikat

Tebi, ki si DRUGAČNA, POSEBNA in UNIKATNA!
Tebi, ki si velika ljubiteljica SVOBODE, ki je odgovorna za svojo SREČO. Ljubiš SEBE in drugim daješ LJUBEZEN, ter si 100% prepričana v svoj USPEH!

Nakit je modni dodatek, ki je del nas, del našega outfita in del našega stila. Z nakitom izražamo sebe, svojo kreativnost, svojo domišljijo in okus. Vsaka ženska ima svoj okus, ki ga rada deli z ostalimi. Velika večina žensk želi izstopati, si želi biti drugačna, posebna in unikatna. Zakaj pa ne? Saj je to njena pravica.

KODA: dijanarose ti prinese 10% popust ob nakupu.

Zato je Myunikat nakit izdelan ravno s tem namenom, da se počutimo posebne in unikatne. Nakit je primeren za dnevne sprehode, dnevne izzive, za delovno mesto, zmenek ali posebne priložnosti. Med kreacijami lahko najdete različne motive, kot so srčki, diamond, geometrija, abstrakt in vrtnica.

Srce je simbol ljubezni, romantike in harmonije in tega nam primankuje. Ljubezni do samega sebe, ker smo vedno samokritični in redko prisluhnemo drugim. Ljubezen do samega sebe ni več tabu tema, kvečjemu se vse bolj ozavešča, kako je samoljubezen in samospoštovanje nujno potrebno.

Kaj Tjaša pravi o kolekciji Srčki?

Za srčke me je navdušila korona, ker sem bila osamljena med štirimi stenami, stran od svojih najdražjih. Z malo pozornostjo pa sem jim lahko polepšala dan in pričarala nasmeh na obraz. Njim ali pa kar sama sebi, kajti deliti ljubezen je zame nekaj najlepšega in najbolj iskrenega.

Drugače pa je ta ideja živela v moji glavi že nekaj let, ampak nikoli ni bil tisti pravi trenutek zanje, vse do letos, ko sem začutila, da to potrebujejo tudi drugi, da moram to deliti s svetom, da še njim polepšam dan.

Kaj predstavljajo srčki?

Srčki predstavljajo mene in so del mojega življenja, saj jih vsakodnevno videvam vse povsod. Pogledam npr na tla vidim srčke, pogledam lužo vidim obliko srčka, gledam kamenčke najdem vse v obliki srčka…preprosto ljubim sebe in ljubim svoje življenje, ker mi je dalo možnost, da lahko živim svoje sanje.

Komu so mini srčki namenjeni?

“Namenjeni so ženskam z velikim srcem, ljubiteljicam srčkov, srčnim osebam, osebam, ki ljubijo svoje življenje, osebam, ki svojo srečo in veselje delijo s svojimi najdražjimi in tudi njim pričarajo nasmeh na obraz z drobno pozornostjo.”

KODA: dijanarose ti prinese 10% popust ob nakupu.

Vsi moji unikatni izdelki so namenjeni TEBI, ki želiš imeti edinstven nakit, kot ga nima nobena druga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »