ŠMINKA ZA POPOLN FINISH

Šminka je ponavadi tisti del make upa poleg oči, ki bo naredila prvi vtis. Kako se odločiti ali bo to bogata žametna rdeča, ki bo privabila nešteto pogledov, ali pa bo to nude odtenek, ki bo diskretno izpopolnil vaš izgled? Kateri vaš to go dnevni odtenek?

Pri šminki ni pravila, kateri odtenek kdaj nanesti. Ženske se ponavadi orientiramo po različnih priložnostih ali po počutju. Vsaka ženska pa ima svoj najljubši odtenek, ki se ga drži kot pribito.

Si upamo ženske kdaj stopiti iz cone udobja in preizkusiti nekaj drugega? Moramo!

Ne rada napovedujem trendov, pa vendar delim z vami 3 znamke, ki si nekako sledijo z odtenki po barvni paleti, a je hkrati vsaka drugačna in menim, da potrebuješ vsaj enega od odtenkov.

Collistar Rossetto Puro

Krasna šminka v odtenku Coral, bo vsekakor poudarila atribute ustnic. Collistar Rosetto Puro šminka je lahka, obstojna in nosi krasen, lahkoten shimmer v sebi. Popolna bo za poletne dni in noči. Narejena je iz veganskih sestavin, kar je še dodaten bonus.

Clinique Even Better™ Pop Lip Colour

Moj absolutni favorit! Krasna lahka tekstura, ki bo dopolnila vaš make up look. Krasen, preprost nanos in izjemno vlaženje so prednosti Clinique šminke. Primerna tako za dnevni, kot tudi večerni look. Odtenek Gauzy je popoln za vse tone kože.

MAC Cosmetics Mini lipstick

Slavna Mac šminka v odtenku Velvet Teddy je prava izbira, kadar želite ustnice zapolniti in jih vidno poudariti. Šminka je izjemno pigmentirana, ter se enostavno zlije na ustnice ob nanosu. Šminka je mini verzija, kar je zelo praktično kadar potujete, ali pa je vaša torbica manjša kot ponavadi.

Vsaka izmed naštetih si zasluži pohvale, same pa ugotovite katera vam najbolj odgovarja. Krasen izbor TOP šmink te čaka na Notino.si.

Več lepotnih nasvetov te čaka tukaj.

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *