fbpx

NE POZABI, ČUDOVITA SI!

Be proud of who you are, not of how others see you.

Oh, ženske in naše samozavesti. Ena napačna beseda in smo  užaljene, se ne maramo in v vsaki osebi s pripombo prepoznamo sovražnika. Pa je vreden ves ta stres, ki nam ga povzročajo drugi ljudje, ki si ga povzročamo same?

Sama sem imela težave s samozavestjo v dobi odraščanja, ena sama beseda me je užalila, da sem shujšala v treh tednih za 16kg. Nikakor nisem sprejela svojega telesa, dednih širokih bokov, ‘nabitih’ oziroma mišičastih nog zaradi športanja. Vedno sem iskala neki ideal, si želela postavo kot Alessandra Ambrosio. Sedaj ko gledam za nazaj, je bil stres in vbijanje v glavo, da moram zgledati tako nepotreben.

Sedaj pri svojih 29-ih letih sem mamica dveh čudovitih otrok. Ja 3kg viška so mi še ostali od moje predporodne teže, ja imam strije na trebuhu in ja imam še nekaj maščobe oziroma celulit na nogah. Sama vem, da se trudim kolikor lahko ob norem tempu življenja, da približno vrnem tonus svojemu telesu, a vem da sem kljub vsem ‘napakam’ lepa in čudovita. Kljub temu, da sem mamica se še vedno počutim sexy, in včasih tudi oblečem outift primeren temu občutku. Ne da bi se razkazovala, ampak da pokažemo mame drugim, da se svet ne ustavi ko otroci pridejo na svet.

 

Bodi samozavestna, vedno in povsod. Čudovita si!

XOXO, Dijana

OUTFIT:

Torba: H&M/Hlače: H&M/Sandali: H&M/Pas: H&M/Top: Zara/Očala: Parfois, Sportina/Ogrlica: Parfois, Sportina/Prstan: Myunikat nakit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »