fbpx
NOTINO MORNING LOOK

Notino: Jutranji glam

Ženske smo pač take, skoraj vse zadnjo minuto. Zjutraj počasi lezemo iz postelje, si naredimo šalčko kave in se malo usedemo pred tv, ali damo pred sebe najljubšo revijo, časopis in ‘chillamo’. Vsaj moja rutina je taka – kava, tv in chill.

Ob jutranji sprostitvi in pogledu na uro, pa se zaveš da je skoraj čas za odhod v službo, na sestanek ali na faks. Ali pa se enostavno spomniš, da je treba otroke odpeljati v vrtec?

Kaj je tisto kar potrebujemo ženske zjutraj? 3 stvari, ki so nam zjutraj vodilo za lepši dan.

  • Kava
  • Frizura
  • Make up

Ko vse to opravimo, se dan lepše začne.

Ni časa za pranje las?

Nič hudega. Velikokrat se nam zgodi, da dan prej ne umijem las in si rečemo bom zjutraj malo prej vstala in si umila. A v več kot 90% tega ne storimo, enostavno zaspimo nazaj ali prespimo budilko. Zato so hvala bogu na voljo vedno suhi šamponi. Girlz only je suhi šampon, ki ne samo da opravi svojo funkcijo, tudi izjemno diši. Tropski vonj, ki se ohrani na laseh in te spremlja cel dan.

S kodri je vseeno lepše!

Vse bolj so modne pričeske Beach waves ali blagi kodri. Res je taka lahkotna pričeska, ki doda tisti delček, ki manjka. Nimaš kodralnika? Nič hudega, tudi sama uporabljam navijalke, in sicer penaste. Zakaj so navijalke bolj prijazne kot kodralniki?

  • Ne poškodujejo las – ni toplote in tako lasje ohranijo svojo teksturo
  • Ni možnosti, da se ožgete ali izgubite kakšen pramen las
  • Lahke so
  • Ne bolijo zaradi svoje penaste oblike
  • Udobne za spanje
  • Dejansko delujejo

Imamo različne velikosti in barve. Za svojo dolžino las rabim dvoje, ter glede na to da imam dolge lase in imam izjemne težave z obstojnostjo kodrov, so navijalke še najboljša izbira. Za lažje razčesavanje kodrov in končni izgled Beach kodrov pa potrebujete lahko krtačo, ki zgladila lase in dodala končni finish. Tangle Teezer The Ultimate poznamo in so premium izbira za lase. Ne elektrijo las, ne cukajo in preprečujejo lomljenje.

Rdeča šminka? Yes please!

Rdeča šminka je nekakšen podpis ženske – Lepa in urejena. V svoji zbirki imam samo eno rdečo šminko, opogumila pa sem se še za eno. Večna Max Factor Lipfinity, v odtenku 125 So Glamorous. Če govorimo o dolgotrajnosti, je omenjena šminka to in še več. Živo rdeči odtenek je samo prvi korak k čutnemu videzu ustnic, balzam pa je samo potrditev, ki jo nanesemo za 24-urno obstojnost. Tekstura se ustnic popolnoma oprime, zato jo je malo bolj težavno odstraniti, vendar je to samo dodatna potrditev, da bo trajala cel dan kljub hrani in pijači.

Volumen? To je moja maskara!

Ne bo volumna samo v laseh, ampak tudi na trepalnicah z mojo favoritko Artdeco Supreme Volume. Maskara ima intenzivno barvo, obstojna je do 10 ur po nanosu, trepalnice lepo razporedi in jih poudari. Je že moja druga in je popolna, vse kar potrebujejo vaše trepalnice se skriva v embalaži.

..in Voila. Hitro pripravljene v 30 minutah ali še manj (pri meni toliko zaradi las). Popolni koraki do popolnega svežega in urejenega videza. Vse izdelki najdeš v spletni trgovini Notino.si in to po zelo ugodnih cenah. Hitra dostava in pestra izbira je tisto kar jih odlikuje.

Kako potek tvoja rutina zjutraj?

XOXO, Dijana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *