fbpx

Notino.si – vse kar rabim na enem mestu

Prava nega in pravi izbor ličil sta ključ do nasmeha

Kozmetiko in ličila obožujemo vse ženske. Ustvarjanje jutranjega make-up videza, nega kože zjutraj in zvečer. To so stvari, ki nas izpopolnjujejo in s katerimi začnemo lažje nov dan. Toda, kje dobiti širok in pester izbor produktov na enem mestu? Kratko in jedrnato Notino.si. Spletna stran, ki ti omogoča enostaven in hiter nakup izdelkov, ki jih potrebuješ. Odlikuje jih pa še hitra dostava paketa.  

Predel, kateremu namenjam največ pozornosti je obraz. Menjava vremenskih obdobij, stres, služba in materinstvo so dejavniki, ki vplivajo name in se pozna izrazito tudi na koži. Za piko na i, pa je moja koža suhega tipa, kar zna biti zelo zoprno. Hranilne maske so idealna rešitev za obnovo, hidracijo in osvežitev kože. So kot nekakšen booster za kožo, ki jo ekspresno zbudi. Preizkusila sem 4 različne maske iz Notino ponudbe in vsaka po sebi je bila posebna.

Ziaja Olive Leaf regeneracijska maska

Že ob besedi Olive si v glavi narediš predstavo maske. To je, da bo gosta oljnata konsistenca prijetnega vonja. Res je, imela sem prav. Glede na to, da imam suho kožo in da so dnevi vse bolj zahtevni, je maska bila popoln izbor za vlaženje in nahranitev kože. Bogata tekstura kožo obudi in ji nudi celotno nego. Koža je po uporabi mehka, gladka in napeta.

Ziaja hranilna maska

Kakavovo maslo je že tako znano, da je bolj bogato, bolj mastno in nudi koži potrebno nahranitev. Koža je po odstranitvi maske mehka in svilnata na dotik.

Ziaja glinena čistilna maska

Glineno masko sem do sedaj že preizkusila, a sem naredila napako, da sem jo zmešala z vodo, ki je mojo kožo še bolj izsušila. Ziaja čistilna glinena maska pa nudi že vse v samem paketu. Maska je mazljiva, bolj mastne konsistence in se ne izuši na koži. Koža je prijetno mehka in očiščena.

Ziaja produkti: https://www.notino.si/ziaja/ 

Korika SciBeauty antistresna maska

Maska, ki je vzbudila moje zanimanje. Že sam list maske je popolnoma drugačen od klasičnih, ker je bolj trd in ni gladek, temveč hrapav. Zato tudi deluje antistresno in pomirjujoče na kožo. 

Za vsakodnevno negovano kožo pa je poskrbela krema Mixa z 25% deležem negovalnega olja svetlin, ki izredno kožo navlaži in deluje globinsko.  

Za preprost, a ljubek make up videz pa sta nepogrešljiva dva produkta, maskara in šminka. Max factor je ena izmed mojih naljubših znamk ličil, zato sem si dovolila preizkusit nekaj novega.

Maskara False lash effect

Sem strastna ljubiteljica maskar in vedno kadar je nova na trgu, bo zelo velika možnost, da jo bom preizkusila. Max Factor poznamo vse ženske in je ena prestižnejših znamk na svetu. Sem ljubiteljica maskare Calorie 2000 in sem prvič preizkusila False Lash Effect maskaro. Na prvi pogled me je zaskrbela krtačka, njene majhne ščetine in pa guma. Všeč mi je, da se maskara ne nabira na krtački in je doziranje enostavno in ravno primerno za enakomeren nanos na trepalnice. Že ob prvem nanosu te prepriča dobesedno. Enakomerna razporeditev trepalnic, volumen in privzdignjenost so skromne lastnosti, ki jih pričakujemo od maskare. Ob vsakem dodatnem nanosu je volumen vse bolj dih jemajoč. Trepalnice se med večkratnim nanosom ne zlepijo in tudi za odstranitev se ne boste matrale. 

https://www.notino.si/max-factor/false-lash-effect-vodoodporna-maskara-za-volumen-in-locitev-trepalnic/

Lipfinitiy lip colour 24h

Revolucija v izboru šminke v mojem make up kotičku. Ko sem jo prvič preizkusila, sem se spraševala zakaj je do sedaj nisem že kupila? Top šminka za vsako damo. Neverjetna obstojnost, obarvanost in mazljivost so lastnosti, ki jo odlikujejo. Balzam doda neverjeten sijaj in dejansko zaklene prvotno šminko, zato je tudi obstojnost daljša in ni potrebno popravljanje. 

https://www.notino.si/max-factor/lipfinity-dolgoobstojna-sminka-z-balzamom/

 

Zaupaj mi, kaj bi preizkusila od navedenih izdelkov?

XOXO, Dijana

 

 

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Notino, s.r.o. in je sponzorirana. Celotni zapis je nastal na iskreni podlagi realnega testiranja izdelkov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *