Korak, ki ga potrebuje vsaka ženska

Lepotni nasveti Korejk

Kava in razvajanje

Na kaj pomislite, ko napišem besedo Koreja? Verjetno prvo kar pade na pamet je Kim Džong-un, korejski voditelj. Že, a to ni vse kar označuje Korejo. Je država iz katere k nam v večjem porastu prihaja vse več lepotnih nasvetov in produktov. Če se osredotočimo samo na ženski del populacije, se strinjamo da so Korejke naravne lepotice. Imajo videz porcelanastih lutk, brez gubic, aken ali mozoljev, gladka in svetla polt. Sanje vsake ženske, sploh v zrelejših letih.

Fletna.

 Vse smo fletne, a Fletna Slovenija nam je iz Koreje pripeljala le najboljše. Nekaj kar nima vsaka ženska v svoji dnevni rutini. Nekaj kar nam vzame dodatnih 15-20 minut, a nam podari udobno in brez-stresno potovanje pri negovanju kože.
Veš, da imajo Korejke v svoji rutini nege obraza do 10 korakov? Napisala jih bom vsaj 5, sama pa ugotovi ali je v tvoji rutini vsaj eden od navedenih.

5 korakov nege obraza pri Korejkah

1. Dvojno umivanje obraza. Najprej z oljnim odstranjevalcem, nato pa še z blagim čistilnim gelom.

2. Masaža obraza. Med čiščenjem obraza izvajajo še masažo za pospešitev prekrvavitve in mladosten videz.

3. Esence. Velik poudarek je na esencah in ravno v Koreji so bile ustvarjene. Vsebuje veliko koncentracijo aktivne sestavine, kot je hialuronska kislina ali polžji mucin.

4. Sončna krema. Ne stopijo iz hiše brez sončne zaščite, ne glede na vremenske razmere. Zaščita brez temnimi madeži in prezgodnjimi gubicami pri njih ne pride v poštev.

5. Sheet maska. Obsedene so z njimi. Zakaj? Ker dejansko delujejo in vzamejo samo 15-20 minut tvojega časa. Same si jih dajo na obraz 2x na dan, zjutraj in zvečer. Pa ti?

In? Je kateri korak zgoraj naveden v tvoji rutini nege obraza? Če ni, spremeni rutino vsaj toliko, da vneseš sheet maske. Fletna nam ponuja ravno to.
Maske Premium linije, katerih cilj je odstranitev problema na koži in črne igrive maske, ki dodatno negujejo kožo. 

 

Preizkušam jih že cca 3 tedne in priznam, da so mi všeč, preproste za uporabo in resnično učinkovite. Premium linija je definitvno vredna nakupa, črne maskice pa so pika na i za razvajanje kože in dodatno nego. Vsaka maska vsebuje svojo aktivno sestavino za doseganje željenega učinka. Masko si izbereš glede na svoj tip kože in problem.

Misija Fletne?

Ozaveščanje žensk, da si izberejo rešitev v Korejski kozmetiki glede na problem kože. Spodbujanje žensk, da si med seboj delijo izkušnje in nasvete. Ponuditi ženskam na celem svetu samo najboljše. Več o Fletni si preberi na njihovi spletni strani https://fletna.com/

P.S.: Ob nakupu 5ih maskic prejmete poštnino GRATIS, s kodo DIJANA15 pa jih dobiš še ceneje 🙂

 

Pa tvoje izkušnje s Sheet maskami?

XOXO, Dijana

 

 

(Blog objava ni del sodelovanja z Fletna Slovenija, zapis je nastal iz lastnega zadovoljstva nad produktom).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *