LEPOTNI LIFESTYLE: Urejena v toplem zavetju

Skrb za lepe in negovane lase. 

Veliko punc zanima kako je možno, da so moji lasje tako čudoviti, naravni, dolgi. Najbolj pogosto vprašanje pa je, kaj počneš da imaš tako lepe in negovane. Preprost odgovor se skriva v pravi izbiri izdelkov, življenski slog in seveda genetika. V svojih zadnjih 15ih letih sem preizkusila malo morje izdelkov, od najcenejših do zelo dragih. In lahko na prst ene roke preštejem, koliko jih je odgovarjalo. Morda dve znamki. Še vedno pa rada preizkušam določene znamke, ki me premamijo z opisom (ok, pa tudi z embalažo). Zato sem se odločila za šampon, ki na videz pritegne in nosi opis Kallos Botaniq. S tem sem že povezala, da je nekaj naravno in ker sem ‘fanica’ naravnih izdelkov sem se odločila, da preizkusim. Poleg šampona pa je potrebno poskrbeti tudi za zaščito las. Najraje posušim lase naravno, se pravi da pustim, kar sicer traje skoraj 2 uri in pol, včasih pa nimam toliko časa in če je res nujno posušim s fenom. Zato vedno pride prav zaščita, ki omili delovanje toplote. Matrix Heat buffer je zaščitni pripravek za toplotno obdelovanje las in pušča lase mehke. Sprej zelo lepo diši in je ob nanosu malce lepljiv, a se lasje zelo lepo razčešejo, dišijo, so vidno negovani in mehki. Seveda za popolno sušenje las, pa potrebujemo tudi pripomoček, s katerim bodo lasje lepo oblikovani. Od vseh ponujenih me je najbolj pritegnila znamka Olivia Garden, ki drži pester izbor krtač. Izbrala sem si model Ceramic + Ion Tourmaline

Glede na to, da se je šampon po večkratni uporabi izjemo dobro obnesel, toplo priporočam preizkus. Sicer pa imajo bogato linijo izdelkov za lase, ki jih najdeš spodaj na povezavi. 

https://www.notino.si/kallos/ 

 

Dobro počutje. Zavetje. Toplina.

To je le nekaj besed, ki opiše česa si zaželimo po dolgem in napornem dnevu, ali pa po kopanju 🙂 . Kozarec vina, skrb zase, dobra knjiga in trenutek miru. Trenutek, ki je posvečen samo tebi, v toplini doma. Življenje zna biti naporno in nevoščljivo, zato si moramo sami ustvariti topel krog. Krog, kjer se počutimo varne in kjer smo pomembni samo mi, ter naši čuti. Zato sem si izbrala nekaj, kar mi bo pripomoglo k temu, da se osredotočim samo nase. Naj bo to v pisarni, dnevni sobi, spalnici ali avtu. Vsebuje prijeten vonj, ki te odpelje v kraj neskončnih mislih. Poznamo jih vsi.

Edinstven vonj.. Edinstvena dišeča tekstura. Yankee Candles.

Želela sem si jih že zelo dolgo. Kupila sem si jih, vendar v manjši izdaji. Sedaj pa sem imela srečo izbrati linijo, velikost in vonj po svoji želji. Bolj dišeče sveče v svojem domu še nisem imela. Prijetnost vonja se z besedami ne da opisati, enostavno ga je potrebno doživeti.

Izbrala sem si vosek obliko in nekoliko drugačno, gel-perlasto obliko. Perle so enkratne za odišavljenost doma ali celo avta, sveča pa je našla svoje mesto v moji pisarni. Od vseh 5 sveč, ki jih imam v kolekciji v pisarni (vsaka druga znamka), je  Yankee šesta in trenutno edina aktualna. Enostavno se ne morem upreti.

Sveče so zame neki ‘must-have’ v domu in Yankee candles so vedno prava izbira.

https://www.notino.si/yankee-candle/

Za konec še en video UREJENI LASJE Z NOTINO.SI

 

Blog zapis je nastal v sodelovanju s podjetjem Notino s.r.o. Vsa mnenja so zapisana iskreno in izključno na podlagi realnega testiranja. 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *