Novoletni make up 2021

Novoletni make up za začetek novega obdobja. Staro leto se poslavlja, novo je pred vrati. Za leto 2022, ste že napisale novoletne zaobljube? Makeup in outfit že čakata? Morda še zadnje ideje v kolikor ne veste, kakšen makeup bi nosile.

Izberite podlago, ki bo zdržala celo noč. Morda ne rabi biti ravno puder, lahko je tudi kvalitetna BB krema. Kako jo izberem? Vsekakor pogledam lastnosti, sestavine in če poznam znamko še od prej, toliko bolje.

Multi Function Formula Snail tonirana krema je prava izbira v kolikor ne želite na obraz nanašati velike količina pudra. Krema je dobro pigmentirana, izjemno obstojna, lahka za nanos in pusti lahek, žameten občutek na obrazu. Predvsem pomembno je, da ne masti kože in ne oksidira. Krema vsebuje tudi spf 50+, kar pomeni da nudi zaščito pred negativnim sevanjem.

Za oči naj poskrbi udarna barva senčk. Vsekakor se za novoletni make up priporočajo bleščice, ki bodo poskrbele, da bodo oči prišle do izraza. Poudarite lahko še s kakšnim eyelinerjem, a naj bo v temnejšem odtenku kot senčka.

REVLON ColorStay™ kremno senčilo bo poskbelo za tisto dimenzijo, ki jo make up potrebuje. Odtenek 740 Black Currant se bo krasno obnesel na vseh pigmentih, ter bo hkrati prijetno osvežil izgled.

Vsekakor ne pozabite na lička in končno osvetlitev. Paleta Revolution Cheek kit opravlja več funkcij hkrati, uporabljate jo lahko kot osvetljevalec ali bronzer, s katerim poudarite linije obraza. Po izkušnjah uporabnic pa jo lahko uporabite tudi kot senčko.

4 krasno pigmenitrani odtenki je vse kar potrebujete za končni look.

Za šminko izberite tisto, ki bo zdržala celo noč, ter dodatke kot je hrana in pijača. Vsem dobro poznana Max Factor Lipfinity Lip Colour bo kos vsem izzivom. Krasni pigmenti, obstojnost in prijeten občutek na ustnicah je tisto, kar odlikuje šminko. Šminka ne izsuši ustnic, saj vsebuje poleg še vlažilni balzam.

Ste našle svojega favorita? Jih je kar nekaj in ne bo vam žal.

Več inspiracije najdeš tukaj.

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *