Darilni seti kot popolno darilo

Iščeš morda popolno darilo? Kaj pa darilni seti?

Pa je leto naokoli. Pred nami je December. Mesec magičnosti, posebnega čara, barvitosti. Mesec obdarovanja, ter mesec ko pokažemo največ solidarnosti in ljubezni.

Kako pokazati del naklonjenosti drugače, kot pa z darili. Vsako leto se matramo z idejami in kreativnostjo kaj kupiti. Porabimo ogromno časa na iskanje in razmišljanje katero je tisto pravo darilo? Pa da niso spet nogavice, tako kot lansko leto.

Meni najlažja izbira je nakup preko spleta. Izognem se gneči po trgovinskih centrih, plačam doma na toplem in hitro prejmem paket. Kar se tiče daril, pa obožujem darilne sete. Darilni set zajame ravno tisto bistvo, več daril skupaj. Na Notino.si pa najdete ogromno izbiro darilnih setov, za moške, ženske in otroke.

DARILNI SETI ZA NAJU

Sami najbolje poznate svojo boljše polovico, kaj potrebuje, kaj ima rada, kaj si želi. Morda so vam že prej namignili. Sama sem za moža izbrala nekaj kar potrebuje, res potrebuje. Ker ima brado in rad hodi naokoli urejen, sem izbrala darilni set za nego brade The Fuzzy Duck (mens grooming tin).

Sama pa sebe najbolje poznam in sem si sama izbrala nekaj zase. Nega kože mi je zelo blizu in nikoli odveč, zato sem vzela mali set Grace Cole Luxury Bathing Golden Embers & Cashmere, ki ga lahko vzamem s seboj kamorkoli.

DARILNI SETI ZA OTROKE

Otroci tudi ne bodo ostali brez daril. Ogromno izbire in lepih darilnih setov. Z lahkoto boste prepoznali kateri darilni seti so za punce in kateri za fante. Priznam, ko sem zagledala kakšen darilni set za punce, sem si ga hotela naročiti. Tako lepi so.

Še posebej Beauticology Unicorn set za telo. Embalažo krasijo čudovite pastelne barve, ki jih punčke obožujejo, pa da ne pozabimo unicorna,magično. Paket vsebuje gel za prhanje, kremo za prhanje, body losjon in kremo za roke. Popoln set za male princeske.

A tudi fantje ne bodo ostali praznih rok. Darilni set Avengers znamke EP line bo prava izbira za male junake. Mali darilni set, ki jim bo ogromno pomenil in ga bodo skrbno čuvali.

Tudi vi najraje kupujete online in pa darilne sete, ki imajo velik pomen?

Več vsebin najdeš tukaj.

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *