Wellness oddih: Tako sta vztrajala, da sva morala…

Ne bom začela s tem, da mame potrebujemo vsake toliko malo oddiha. Ker ga ne rabimo samo mame, ampak kar vsi navadni smrtniki. Ampak ne govorim o tistem oddihu 5 minut, ampak o tistem oddihu, ko dejansko spakiraš kovčke, se usedeš v avto in odpelješ. Odpelješ stran od doma, od stalnega kraja, ki se ga že pošteno nagledaš vsak dan. Tako smo se odločili, da že drugič odidemo v prelep kraj, ki je obdan z naravo, in kjer se resnično spočiješ. 

V Wellness Špik smo se prvič odpravili Februarja, kamor smo bili povabljeni s strani hotela, oziroma bolj specifično, s strani vodje wellnessa Simone. Z velikim veseljem smo se odzvali, ker realno pozabljamo nase mi vsi, in si pre-redko vzamemo čas namenjen samo nam, ali samo družini. Resnično smo uživali v udobju hotela, v ponudbi in prijaznosti. Zato smo se sami odločili, da se vrnemo tudi v drugo, ravno v Špik. In, da ne pozabim kaj še odlikuje hotel, Čistoča! Čistoča sob, hodnikov, restavracije in wellnessa.

Zakaj smo se vrnili?

Ravno zaradi zgoraj naštetih lastnosti, a eden razlog je najbolj spodbudil temu. Zayino in Liamovo ponavljanje: ‘Kdaj gremo spet v hotel Špik?’ Pravijo, da so otroci najboljši sodniki, in seveda sva jima zaupala. To, da čofotata v bazenu po cel dan, se notri igrata, skačeta v vodo in skoraj da plavata sama (z rokavčki), je njuno doživetje, njun trenutek. In za starše ni lepšega, kot videti, da je otrok srečen in zadovoljen. No, tudi nama ni bilo hudega, sproščeno vzdušje, zvok vode in prelep razgled na gore, je pravi ‘melem’ za telo in dušo. 

Kaj ponuja hotel?

-Odlično ponudbo hrane 🙂

-Otroško igralnico

-Wellness, ki te prevzame z razgledom. Odlične savne, prijeten ambient in prelepe tematske sobe

-Udobne, prijetne in moderne sobe

-Športne aktivnosti pozimi in poleti

– Nasmejano in prijazno osebje

Kaj si lahko ogledate v okolici hotela?

Hotel ima še dva otroška igrišča, in pa potko, ki poteka ob hotelu, in te vodi do čudovite Kranjske Gore. Še nekaj ostalih predlogov: 

– Liznjekova domačija (muzej v Kranjski Gori),
– Zelenci – izvir Save Dolinke,
– Planica – skakalnice,
– Krnica,
– Tamar, Vrata,
– Radovna – ledeniške doline,
– Slovenski planinski muzej v Mojstrani,
– Kajžnkova hiša v Ratečah

Kraj in okolica ponujata vse kar potrebuje človek, da si spočije oči, telo in um. Se bomo vrnili tudi tretjič? Brez dvoma. 

XOXO, Dijana

 

Blog zapis je nastal iz lastne pobude in navdušenjem nad hotelom Špik Alpine Resort.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *