¤ ČUDOVITO DARILO, KI SE LAHKO RODI VSAK DAN ¤

Verjetno vam naslov in slika nekaj povesta, ampak ne vsega v celoti. Kaj sem mislila s tem, da se lahko neko čudovito darilo rodi vsak dan in s sliko, ki je zgoraj? S tem sem mislila na PRIJATELJSTVO. In ja govorim iz lastnih izkušenj, zato delim z vami to zgodbo. Nahrbtnik mi ga je podarila oseba, ki je v moje življenje prišla naključno, in ima pri meni posebno mesto.

NE SODI KNJIGE PO NJENIH PLATNICAH

Vemo, da je pri blogerjih znano tudi rivalstvo. Trudiš se za boljše slike, za čim več “engagementa” na vseh družbenih profilih pri vsakem postu. Pogledaš kakšnega drugega blogerja na Instagramu in ti na videz ni všeč, pogledaš spletno stran ti ni všeč vsebina. Lajkaš kot nor na vseh profilih in prav tako komentiraš da te opazijo, a ne dobiš nič nazaj. Na koncu si rečeš: “Poglej nekatere, kako so preveč polni sebe”. Pa je res tako? Ne. Lahko pač, da ji/mu tvoja vsebina ni všeč, morda nisi še dovolj v blogerskem svetu za njo/njega, morda je samo slabe volje ravno na ta dan 🙂 . A je to sploh pomembno? Ne. Blogaš zaradi svojega užitka, ker je to tvoja strast, morda tudi služba ali dodatek k službi, in zarad vseh drugih ljudi, ki niso blogerji, ki z veseljem berejo tvoje zapise, pogledajo tvoje slike in se morda tudi kaj “naučijo”. 

Dosti blogerjev verjamem, da so prijatelji med seboj, a koliko so iskrena ta prijateljstva nevem. Lahko pa povem za eno, ki se je rodilo nedavno nazaj.

MOJA ZGODBA

Bilo je mesec nazaj,  ko je gumbek follow na Instagramu pritisnila oseba, ki je še nisem opazila. S pritiskom na follow mi je seveda pritegnila pozornost, in seveda iz radovednosti “Kdo pa je to?”, pogledam profil-preberem opis-pregledam slike. Priznam, ne sledim vsakemu, ki mene sledi. Ampak to osebo sem podprla nazaj. Poslala mi je reply na moj Insta-story, in tako je pogovor stekel, ki se še danes nadaljuje. Čez nekaj dni opazim, da se je ta oseba začela čisto na frišno ukvarjati z blogerstvom. Naj razkrijem kdo je to. To je moja soimenjakinja Dijana 🙂 (na Instagramu jo najdeš tukaj). Enostavno sva se ujele, v pogovoru in nato še v živo. Spoznale sva se na Cosmo konferenci prejšnji mesec in že ob pogledu je iskrica preskočila. Od takrat ne mine dan, da si ne bi vsak dan zaželele dobro jutro in lahko noč. 

Povezuje naju to, da sva obe mamice, da sva delovni osebi, sproščeni, soimenjakinji :), ampak kar je najbolj pomembno in pomoje tudi ključno za obstoj prijateljstva je podpora, pomoč in spodbujanje na dnevni bazi v bloganju in vsakodnevnem življenju. Ko sem sama pričela z blogerstvom nisem imela pomoči, nisem nobenega spraševala kako pa kaj, sama sebi sem postavila spletno stran, sama sebi fotograf svojih slik (razen večjih projektov), sama sebi stilist, dekorater. In če lahko delim svoje nasvete, mnenja in nudim pomoč novim blogerjem in ne-blogerjem, in s tem ustvarim novo vez, novo prijateljstvo je moj trud poplačan.

PODPIRAJMO DRUG DRUGEGA – #INSTAGRAMIESSLOVENIA

Podpora v blogerskem svetu je zame pomembna, in pri meni ne igra vloge to ali je bloger čisto nov, ali je v tem že nekaj let. Seveda vse pride ob svojem času, in trud se na koncu poplača, že sama pohvala je zame zadostno plačilo.

Zato bi ob tej priložnosti rada pohvalila dve punci blogerki, ki sta ustvarili na Facebooku skupino Instagramies Slovenia. To sta Neža in Tina (klikni na ime in si oglej njun blog). Odkar sem se pridružila skupini sem odkrila še malo morje blogerjev, za katere prej nisem vedela, in verjetno je tudi obratno tako. PUNCI, HVALA!

Nahrbtnik (na sliki), mi je podarila Dijana in je njeno osebno ročno delo. Toplo priporočam, ker je super kvaliteta, čudovit material, ki se lahko očisti, je trpežen in primeren za katerikoli outfit. Dijanin blog pa te že čaka, da si prebereš super luštne vsebine: https://dijanasbeautystory.blogspot.si/ .

O Cosmo konferenci si lahko prebereš tukaj: http://dijanarose.com/2017/09/27/%C2%A4-cosmo-konferenca%C2%A4/ 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *