Abstraktna za razumeti, a prelepa za nositi..

Chicas, sonček se že vse več kaže, toplo je (končno), pustimo tiste deževne dni, ki nas občasno obiščejo. Čas je, da zaživimo, da se predamo lepim dnem, prijetni družbi in toplini sonca. Outfiti bodo sedaj postajali vse bolj izzivalni in mamljivi za oko, iz svoje omare pa sem pobrala basic kose, ki naj bi jih imela vsaka ženska, in sestavila classy-casual outfit za pomladne dni. Belo-modra kombinacija se mi zdi najlažja, in nabolj nekako prefinjena za bolj mlade ali starejše. Svetel jeans, oversize bela srajčka, beli nizki gležnarji ali salonarji (lahko so tudi nude barve), chic mala torbica, in že ste ready za večerni obisk mesta ali romantično večerjo z boljšo polovico. Hmm, sam nekaj mi manjka.. Točno, pika na i – Nakit 🙂 .

Za to je naša Tjaša iz Myunikat poskrbela, in izdelala Abstraktno kolekcijo, ki bo poživela pomladno-poletne outfite, in jih naredila še bolj posebne. Moj izbor je bila modro-bela kombinacija, ki se je super zlila zraven.

 

Kako pa se tebi dopade?

Tjaša: ‘Kolekcija Abstrakt je posebna, unikatna, kjer je ustvarjen samo 1 kos, in samo ena ima lahko svoj unikatni kos.’

Blog objava je nastala v sodelovanju z Myunikat-Art by Tjaša Vodeb.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *