fbpx

IN, KDO SEM JAZ?

Honesty is the greatest policy

 

Dijana, mamica dveh otrok, 29-letnica, po horoskopu ribi.

Ženska, ki ima na otroštvo spomine, ki niso preveč lepi. Punca, ki se je osamosvojila pri 22-ih. Ženska, ki je postala mamica pri  26-ih letih, in si je ustvarila družino.

Blogerka, ki je s trdim delom in vztrajnostjo dosegla vse sama v roku enega leta pisanja. Spoznanstva, ljubosumje, osvojitev družbenih omrežij, zavidanja in sodelovanja. In kar se tiče bloganja, bi rada razjasnila eno stvar. Začela sem iz nič, popolne nule s 151 sledilci. V kaj sem se podajala nisem vedla, niti približno nisem vedla v kaj se spuščam, koliko časa, slikanja, editiranja, živcev in neprespanih noči mi bo vzelo. Vem pa, da je bila dolgo to moja želja, ki sem jo končno uresničila.

Je res, v blogerskem svetu nas je precej že, če bi začela pred cca 5-mi leti nazaj, bi tudi jaz morda zdaj živela od tega. A to ni vse kar je vredno v tem ‘poslu’. Kadar delim z vami blog zapise v katerih so zapisani občutki, mnenja, testiranja različnih produktov, (bili blog zapisi sponzorirani ali ne), si zapomnite eno stvar, in to je da so zapisi VEDNO iskreni, resnični in sigurno ne napisani po navodilih naročnika. Nikoli to nisem in nebom počela, ker bi s tem zavajala najprej sebe, nato pa še vas. In na dolgi rok bi to pričelo škodovati meni. Izdelki, ki jih dobim oziroma prejmem v test so vedno označeni v blog zapisu da so testirani v sodelovanju z določenim podjetjem in je podano tudi realno mnenje, zavedajte pa se, da blogerji tudi sami kupujemo izdelke, obleke, pripravke in ni vse podarjeno.

Morda nas je preveč, in morda je preveč tega deljenja na Makro in Mikro blogerje, in se ‘bolj’ verjame Makro blogerjem, ker ipak imajo po 15k followerjev plus. Povem še enkrat, da naj vas to ne zavede. Zame ni lepšega občutka, ko prejmem pohvalo pisno ali ustno od neznancev, znancev ali prijateljev, ki se nanaša na blog zapis, sliko ali kupljen izdelek glede na mojo oceno in priporočilo. Tisti, ki se me bo upal pobližje spoznati, bo vedel in spoznal, da je vsaka beseda resnična, ter da za vsako besedo stojim.

Kot oseba sem direktna in iskrena, kar vemo, da je to danes vse prej kot spoštovanja vredno, in tako je tudi pri bloganju.

Hvaležna sem vsem Vam, ki me spremljate, ki cenite moje delo in iskrenost. Brez vas ne bi bila to kar sem! #wonderwoman

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *