fbpx
darilni boni Notino.si

Darilni boni – last minute darilo?

Darilni boni so last minute darilo ali praktično, izvirno darilo? Težko je izbrati darilo, še posebej za nekoga, za katerega bi rekli, da ima vse. Takrat je odločitev še posebej težka.

Nakup darilnega bona kot darilo ni samo last minute darilo, s tem tudi prepustimo odločitev obdarovancu, da si kupi tisto, kar si želi, kar potrebuje. Še to!

Darilne bone lahko podarimo skozi celo leto, ne samo za božične in novoletne praznike. Ne pozabite na obletnice in rojstne dneve.

Nekateri mislijo, da so darilni boni brezosebno darilo, da je nekako lažja pote ven, vendar se ne strinjamo. Prepustimo odločitev obdarovancem, da si izberejo kar si želijo.

Zakaj izbrati darilne bone?

#1 Darila s pomenom

Zelo težko predvidimo kaj bomo podarili svojim najdražjim, prijateljem, prijateljicam, sodelavcem in sodelavkam. Težko uganemo kaj si zares želijo, kaj potrebujejo.

Verjetno res ne potrebujejo še dodaten par nogavic, po možnosti še napačne številke. Ali pa še ene kape, šala in rokavice.

Morda tudi seta kozmetike priznane znamke, ki je ne uporabljajo, ne potrebujejo. Ni škoda, da jim stoji v omari? Ali pa da samo podarijo nekomu naprej? Olajšajte zadevo. Podarite darilni bon, odločitev pa prepustite njim.

Če veste, da prijateljica, sodelavka, mama, rada nakupuje na Notino.si ji podarite Notino darilni bon.

#2 Zakaj Notino darilni bon?

Notino darilni boni so elektronski in jih prejmete ali prejmejo takoj po oddanem naročilu. Izbirate lahko med različnimi vrednostmi darilnega bona.

25€, 50€, 75€ in 100€. Darilni bon lahko izkoristite za nakup parfumov ali kozmetičnih izdelkov. Videz darilnega bona si izberete sami. Poleg samega bona lahko napišete posvetilo in izberete možnost, da se pošlje dirketno obdarovancu.

#2 Naj si izberejo sami

Vsi imamo tisto eno prijateljico, ki obožuje parfume. Sadne vonje, lesne, cvetlične ali unisex. Parfum je morda tudi rizkantno podariti, saj se zaradi pH kože parfum pri vsakem posamezniku različno odzove.

Vsi imamo tisto eno sodelavko, ki je ‘skin-care’ poznavalka in rada preizkuša nove znamke ali pripomočke za nego obraza. Na Notino.si vas čaka krasen izbor izdelkov za nego kože in pripomočkov.

Vsi pa imamo tudi mamo, babico, ki rada ohranja toplino in svežino svojega doma z dodatki za dom, kot so sveče, svetilke in aroma difuzorji. Tudi darilni seti sveč so prav čudovito darilo.

Morda je za moško populacijo težje kupiti, ker so po večini izbirčni. Saj veste, kaj mislimo. Na Notino.si tudi za moško populacijo ne zmanjka idej.

Naj bo to kozmetični set, parfum, izdelki za nego brade ali izdelki za nego kože. Da ne zgrešimo, je darilni bon prava izbira.

Predloge za darilo si lahko ogledate tudi tukaj!

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *