fbpx

NOVI TREND IZ LALA BERLINA

Pomlad je tu, in s tem tudi primerna kolekcija ličil iz Evrope. Iz kje točno razberete že iz naslova, Berlina. Znamka ličil Catrice se je zopet izkazala, in so skupaj z berlinsko modno oblikovalko Leylo Piedayesh ustvarili ekskluzivno holografsko kolekcijo ličil, ki pa se tudi sklada z istoimensko modno znamko Lala Berlin.  Ličila se ujemajo s pomladno/poletno kolekcijo 2018, vendar sem prepričana, da bodo ličila popestrila vsak modni videz. Očarala sta me osvetljevalec v stiku, ter prizmatična paletka (več spodaj).

SENČILO ZA OČI PRISMATIC PERSIAN 01

Del kolekcije je praktična paletka z ogledalom, ki vsebuje tri pudrasta senčila za oči s holografskim zaključkom. Senčila so nežnih barv, svetla in nekoliko temnejša siva ter bela. Čar paletke je da je majhna, praktična in pa svetlejše barve lahko uporabiš kot osvetljevalce na obrazu, in po zgornjem delu telesa. Definitivno bo v moji uporabi, kajti holografski efekti naredijo čarobni videz.

OSVETLJEVALEC V STIKU PRISMATIC PINK 02

Novi osvetljevalec kremne teksture  je namenjen vsestranski uporabi na večih delih telesa. Osvetljevalec je delno prekriven, zato je potrebno več nanosa za željeni učinek. Beauty nasvet: Uporabiš ga lahko kot klasični osvetljevalec, ali individualno na posameznih delih obraza. Poudariš lahko oči, nosni koren, zgornji rob ustnic ali ključnico. Na voljo je v treh barvnih različicah.

Kolekcija je že na voljo in te čaka v bolje založenih prodajalnah in drogerijah. Upam, da tudi ti uporabiš kakšen izdelek iz omenjene kolekcije za svež in holografski poletni make up videz 🙂

XOXO, Dijana

Blog zapis je nastal v sodelovanju s podjetjem Dominur d.o.o. in Natalijo Dečman. Več izdelkov kolekcije si lahko ogledaš tukaj Catrice Lala Berlin.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *