fbpx
Z Notino.si v Novo Leto

NOTINO.SI: KRASNA V NOVO LETO

Tukaj je. Staro leto se poslavlja in 2020 že trka na vrata.

V Novo Leto si želimo vse zakorakati lepe in urejene. Odevani bodo top outfiti, na obrazu glam make up videzi in popolne pričeske. Zase sem tudi sama poskrbela in pri NOTINO.SI naročila tisto, kar potrebujem da bom krasna vstopila v 2020.

Urejeni lasje

Tukaj sem si izbrala dva produkta. Po priporočilu sem si izbrala najprej NIVEA STYLING PRIMER VOLUME, nato pa še nekaj kar bo učvrstilo mojo pričesko, KALLOS BLUES LAC. Vtisi?

Nivein primer me je navdušil. Resnično pazim kaj dajem na lase, glede na to da so res lepi in nepoškodovani. Za termično zaščito las sem uporabljala Matrixov sprej, sedaj sem pa preizkušala gelasto emulzijo, ki lase ne zmasti in utrdi. Vpije se v moker las in dovoljuje lasu naravno obliko, doda mu samo še potreben volumen. Kallosov lak za lase je pa samo še češnja na torti, ker pričesko utrdi, ji doda sijaj in las prav tako ne zlepi. Dva produkta za krasno pričesko.

Glam make up

Sem ljubiteljica naravnega make up videza, vendar ob posebnih priložnostih rada malo poudarim določene predele, kot so oči in ustnice. Sama pravim, da je predel oči pri ženskah najbolj očarljiv in s pravo make up izbiro lahko zapeljemo. Ustnice pa imajo prav tako same svoj čar.

Pa začnimo pri očeh. Da bo bolj praznično-slavnosti videz sem si izbrala senčke za oči ARTDECO EYESHADOW GLAMOUR št.373 in ARTDECO EYESHADOW MATT št.512. Senčke so dobro pigmentirane, obstojne in enostavne za aplikacijo. Za dodatek in tisti zapeljiv videz oči sem si izbrala ARTDECO CALLIGRAPHY DIP EYELINER. Sama priznam nisem kaj precizna z eyelinerji, vendar sem se odločila, da preizkusim. Uspelo mi je, izrisala sem natačno linijo s polno intenzivno barvo. Eyeliner je vodoodporen in se dobi v treh barvah.

Tisti ‘final touch’ pa je naredila nova šminka. Obožujem nude odtenke in rada odkrivam nove znamke. Pritegnila me je in seveda sem preizkusila tudi njo, KARL LAGERFELD ŠMINKA v odtenku Kontempor. Obožujem jo! Kremasto vlažilna tekstura, obogatena z eteričnimi olji. Končni učinek ni ravno mat, ni pa tudi glossy. Je izjemno obstojna in pigmentirana. Priznam. Karl se je odlično odrezal in komaj čakam, da pride nova zaloga, da lahko ponovno naročim. Je tista vrsta šminke, s katero lahko ustvariš popoln dnevni ali večerni make up videz, primerna za vsak dan.

Meni je make up look super, glamurozen a ne preveč. Popolno je pa to dejstvo, da dobim vse na enem mestu, na Notino.si.

Pa ti? Že veš kaj boš ustvarila?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *