fbpx

CATRICE KOZMETIKA IN BOJEVNICA V MENI

Bojevnica: Ženska, ki je vojakinja, športnica ali starš.

To bi bila nekakšna moja definicija te besede. V vsaki od nas je del posvečen tisti bojevitosti, ki izbruhne ob določenem vzroku. Pri Catrice kozmetiki so ustvarili omejeno linijo Active Warrior, ki je namenjena svobodi gibanja in povezavi ženske s svojim telesom. Izdelki kolekcije izstopajo po svoji dolgo obstojni teksturi, ki so odporni na znojenje. Ni več izgovorov, da se ne bi prepustile psihični in fizični kondiciji 🙂

STICK ZA ZABRISANJE POR

Izdelek je majhen in priročen, da ga vzamemo s seboj kamorkoli. Podlaga matira, zabrisuje in oža pore, nanesete pa ga lahko pod tekoči puder ali preko. Sama uporabljam samo podlago in ga nanesem kar spodaj. Zaenkrat so opazni pozitivni učinki glede zabrisevanja por.

SPRAY ZA UČVRSTITEV LIČIL 

Vse ljubiteljice ličil poznamo fiksirni sprej, ki nam vedno prav pride za podaljšano obstojnost ličil. Spray lahko uporabite kot primer, fiksirni sprej ali kot osvežitev na poti. Kar je vredno omembe je to, da je odporen proti znojenju. Moj dan se začne ob 4.15, in že od takrat je pestro, naporno in spray je res tista pika na i, ki obdrži moj make up čez dan na svojem mestu.

SEX-PROOF LIP INK

Lahkotna tekstura glossa z intenzivno obarvanostjo za dolgo obstojnost, ki ga najdete ga v dveh odtenkih, AdREDnaline in Heatwave. Gloss je resnično intenzivno obarvan, in tudi ko ga obrišete ostane barvna sled na ustnicah. Zanimiva lastnost glossa, ki je ni v originalnem opisu, je ta da ob nanosu ustnice omravljinči, kot da jih pripravi za nadaljne ‘udarce’.

Prebudite bojevnico v sebi s Catrice. Kolekcijo najdete že v prodaji, več o ostalih izdelkih pa si preberite tukaj.

XOXO, Dijana

 

Blog zapis je nastal v sodelovanju z podjetjem Dominur d.o.o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *