fbpx
Notinos,i

Notino.si: Za močno in samozavestno žensko

Prišla je jesen. Topla, navihana in šepetajoča.

Ni lepšega kot ko pride jesen. Tople obleke, zavetje pod deko, čajček v roki in poslušanje listov, ki šepetajo. Zraven pa seveda toplina in omamni vonj svoje sveče. Še vedno je to zame kolekcija sveč Yankee Candles in tokratna izbranka je v vonju jeseni, Autumn Glow. Prekrasen sladek jesenski vonj, ki traja in traja. Dobi se tudi v manjši izvedbi, a roko na srce, je premalo. Estetsko so atraktivne, vzdržljive in si želimo da trajajo.

Lepota se skriva v vsaki od nas. Pri zunanji nam pomaga make-up. 

In zato pri nas ženskah ni in ni konca kar se tiče kupovanja ličil. Enostavno jih obožujem, sicer sem minimalna uporabnica ličil, a na vsake toliko rada uporabim kakšno močno barvo, nekaj drugačnega. Zato sem se odločila za močno, udarno in seksipilno barvo znamke Deborah Milano. Sliši se že tako prestižno, da me je privlekla k sebi. Rdeča barva mi je bila vedno značilna za večerne izhode, posebne priložnosti, pa vendar je potrebno ta ‘zaznamek’ odpraviti in stopiti ven izven okvirja. Zaljubila sem se. Odtenek popolne rdeče šminke. 

Lip Filler naravni ali umetni?

Prava šminka potrebuje tudi primerno podlago. Priznam naročila sem iz radovednosti. Sem bila skeptična na začetku, ker je že ime šminke tako, Lip Filler Base z učinkom liftinga. Vendar… Moram samo sebe pohvaliti, da izbiram izdelke, ki so resnično vredni nakupa. Po prvem nanosu morda razlika ni bila preveč opazna. Po drugem tudi ne. Po tretjem, četrtem, petem, sem pa sama sebi rekla: ‘Wau, ustnice zgledajo resnično bolj polne’. Ne v visoki meri, da bi izgledalo ne naravno, ampak v taki meri, da se robovi lepo očrtajo in se vidi kupidov lok. Ustnice so lepe in polne, brez ekstremnih gubic in so zdravega videza. Opomnik: Pred nanosom si za lepši nanos in efekt naredi piling ustnic. 

Kaj so oči brez prave maskare?

Kot vas že večina sem ‘freak’ na maskare. To je nepogrešljiv kos ličila v moji make-up torbici. Z veseljem odkrivam nove, ki so lahko dobre, malo manj dobre ali čisti poraz. Zopet sem izbrala na slepo in moj izbor je bil zadetek v polno. Resnično odkar uporabljam maskare sem do sedaj odkrila 3, da ustrezajo mojim kriterijem. To so: Volumen, primerna gostota, podaljšanje trepalnic in enakomerna razporeditev. Lahko verjamete, da sem vse kriterije izpolnila z izbrano maskaro? Artdeco Volume Supreme maskaraKrtačka maskare je silikonska in zelo lahko vodljiva, par potegov in trepalnice so ‘on point’. Opomnik: Maska ni vodoodporna, zato se lahko ob povečanem potenju in vlažnem prostoru malo zamaže. 

Brez čutnega vonja ne gre 

Parfum, ki sem ga odkrila prvič kot otrok, sem zopet zagledala na Notinovi strani in si nisem mogla pomagati. Obudil je toliko spominov iz otroštva. To je bil parfum z najbolj nežnim in nevsiljivim vonjem, ki je dišal tudi ko sem se stuširala. Kradla sem ga na skrivaj mami kadar je bila zdoma. Nepozaben vonj, ki te ovije v samozavest in drži več kot polovico dneva, brez ponovne uporabe. Musk je vodilna sestavina dišave, ki ustvari božanski vonj. Primeren je za ženske, ki si z vonjem želijo zapeljati, se počutiti samozvestno in močno.

 

Blog zapis je nastal v sodelovanju s podjetjem Notino s.r.o. 

Mnenje je napisano na podlagi resničnega testiranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *