OSNOVA ZA TELO: NEGA

Osnova za telo je nega le-tega. Včasih posvečamo premalo časa, premalo kvalitete, a le to je ključno, da bo telo pripravljeno na vsakodnevne podvige.

Glede na to, da je koža največji organ telesa, mu lahko podarimo nekaj minut na dan, ter ga negujemo po najboljših močeh. Pa še občutek bo potem dober, kajne? Zato naj bo nega osnova za telo.

Voda je element, ki s svojo biološko sestavo blagodejno vpliva na kožo. Zato je Biotherm prava izbira, za vse tiste, ki želite vodo in njene minerale vključiti v svojo dnevno rutino, ter kožo nahraniti in osvežiti. Odlika Biotherm znamke je združitev izvira večne mladosti in pa znanje o kozmetiki.

Ko tuširanje postane užitek

Relaksacija, pomiritev in poživitev je tisto, kar potrebujemo na koncu večera. Moški ali ženske, ni pomembno, vsem se prileže topel tuš in 5 minut samo za njo ali njega. Jaz kot mama sem prva v vrsti za relaksacijo in pomiritev. Geli za tuširanje so nekako osnova higiene. Delim 3 najljubše.

Favorit #1: Biotherm Eau Relax

Čudovit sladek vonj te enostavno premami in ti ne dovoli, da zapustiš prej tuš, kot da pritisnil gumb Reset in pozabiš na tegobe dneva. Je vsekakor na 1.mestu in ga toplo priporočam. Nežna pena hkrati očisti in neguje kožo. Kože ne izsuši in ni občutka zategovanja.

Notino.si | Biotherm gel za tuširanje | Osnova za nego telesa
biotherm-gelzatuširanje-notinosi.jpg
Favorit #2: Biotherm L’Eau

Kdo bi se lahko uprl nežnemu vonju citrusa? Popelje te nazaj v spomlad, nato pa skozi magično moč poletja, ko veter nežno boža kožo. Nežna pena neguje kožo in jo nahrani. Ni agresije, ter ni zategovanja.

Notino.si | Biotherm | Osnova za telo
biotherm-gelzatuširanje-notinosi.jpg
Favorit #3: Biotherm Eau Vitaminée

Poživitev z vitamini. Malo manj nežen vonj, a vsekakor prijeten s poživljajočim efektom. Koža je negovana, hidrirana in nahranjena. Glede na to, da so vsi geli nežni in primerni za vse tipe kože, sem jih uporabila tudi pri otrocih.

biotherm-gelzatuširanje-notinosi.jpg

.Kot mleko polzi po koži

Vlažilni losjon Biotherm Lait Corporel

Če bi ga opisala v treh besedah, bi to bile: Hranilen, dišeč in bogat.

Hranilen, ker prodira v kožo, ter jo nahrani in ščiti njeno pregrado. Preprečuje izsuševanje in vlaži kožo čez cel dan.

Dišeč, ker vonj drži celo noč in dejansko blagodejno vpliva tudi na spanje. Vonj je nežen, citrusen, prijeten in omamen.

Bogat, ker je nežne teksture, ne pušča mastnih sledi, se instantno vpije in je koža mehka kot žamet. Vsebuje vitamin E, ki še dodatno poskrbi za nego kože. Vloga vitamina E v kozmetiki je zapora razpok, ki nastanejo zaradi izsušenosti, ter preprečuje uhajanje vlage.

Biotherm znamka spada morda med cenovno dražje, pa vendar priznam, da se splača vložiti v izdelke, ki spadajo pod osnovo za nego telesa. Prepričana sem, da vam ne bo žal. Saj nam ni žal vložiti v nekaj, v čemer se počutimo izjemno in negovano, kajne?

Vse izdelke Biotherm najdeš na Notino.si – Pozor! Notino.si ima vedno akcije, zato se splača spremljati. 🙂

Več o negi si lahko prebereš tukaj!

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si. Vsa mnenja so napisana iskreno, na podlagi realnega testiranja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *