fbpx

RAZVAJANJE PO KRALJEVSKO

Zadnje čase dobivam dosti vprašanj na podlagi moje kože na obrazu: ‘Kako skrbiš za svoj obraz, kaj delaš za obraz da zgleda tako lepo in naravno, kaj uporabljaš..?’

Vedno je moj edini in glavni odgovor: Hidracija! To je ključ do lepe, nežne in dokaj ‘zategnjene’ kože. Brez hidracije bosta vaša koža in telo zadrževala v sebi že vnešeno vodo, ki je polna toksinov in odpadnih snovi, zato je pomembna hidracija na dnevni ravni, minimalno 2 litra na dan.

♦ UPORABLJENI MAGIČNI PRODUKTI 🙂

Jih NI. Ni kremice, ki bo zgladile gube, ni čistilnega gela ki bo popolnoma očistil vašo povrhnjico kože, ni miceralne vodice, ki bo odstranila vse nečistoče sama. Dejstvo je, da za popolno nego potrebujemo pripomoček/ke, kot za popoln okus Sacher torte potrebujemo poleg čokolade marmelado.

Ženske se zavedamo, da je globinsko nego kože težko doseči doma, in se dosti vas zateka v lepotne salone, a z ustreznimi pripomočki lahko približek temu ustvarimo kar doma. Zato sem v sodelovanju z podjetjem Nali preizkusila dva produkta, ki mi omogočata kraljevsko nego kože doma, minimalno 2x na teden. Testiranje izdelkov je trajalo cca 2 meseca, tako da so rezultati realno napisani po doseženih učinkih.

 ♦ DIAMANTNI PILING ZA RAZVAJANJE

Piling je potreben za prekrvavitev in odstranitev odmrlih celic kjerkoli na telesu. Tako tudi naš obraz potrebuje piling za poživitev in prekrvavitev predelov, ki niso tako aktivni pri vsakdanji mimiki. Silk’n Revit Essential blagovna znamka ponuja ravno to, kar vaš obraz občasno potrebuje. Razkošno kraljevsko nego z diamantnim pilingom in to kar doma. Aparat ponuja mikrodermoabrazijo, ki kožo obnavlja in izboljša njeno strukturo. Izboljša videz madežnih peg na obrazu, odstrani odmrle celice, poživi, prebudi in stimulira kožo ter zmanjšuje videz finih linij na obrazu.

OCENA: Aparat me je ob prvi uporabi presenetil. Zakaj? Uporabila sem nastavek za občutljivo kožo oziroma manj fin nastavek, da nebi slučajno prišlo do neželenih učinkov, in res ni. Sicer je piling na predelih tanjše kože malo boleč, a dejansko ob uporabi ustvarja vakum in ‘spilingira’ odmrlo kožo. Poleg tega je po uporabi moja koža spremenila barvo, postala je rdečkasta, kar je znak da je bila stimulirana prekrvavitev. Ne priporočam uporabe na ‘vrečkicah pod očmi’, kjer je koža zelo tanka. V celoti pa aparat opravlja svojo funkcijo, koža je prekrvavljena, gladka in daje svež videz. 8/10

♦ GLOBINSKO ČISČENJE ZA BELLISSIME

Drugi aparat, ki je bil del mojega testiranja je bila krtača za globinsko čisčenje obraza Bellissima. Krtača v paketu vsebuje 3 nastavke, in sicer, čistilna nastavka za občutljivo in normalno kožo, ter masažni nastavek. Firbec kot sem, sem krtačo uporabila še isti večer 🙂 . Funkcija krtače je odstranitev vseh nečistoč in por, ki jih same z vatko nemoremo. Primerna je za večkratno dnevno uporabo, sama sem jo uporabila 1x-2x na dan, 2x če sem nosila make-up.

OCENA: Koža je dejansko bolj očiščena, kar boste lahko tudi same opazile po končanem čiščenju, ko na krtački ostane še kar nekaj umazanije, neglede na to ali ste nosile ta dan ličila ali ne. Ker umazanijo oziroma nečistočo pobiramo kjerkoli in kadarkoli, tako doma kot zunaj, je primerno da potem s kože to odstranimo. Masažni nastavek lahko uporabljate tudi na drugih področjih (naprimer za lepši videz in masažo nog 🙂 ), vsekakor pa se po čiščenju prileže tudi kratka masaža obraza.  9/10

Kot polno zaposlena mama dveh otrok, s službo, hobiji in skrbjo za gospodinjstvo, relano nimam odvečnega časa za skakanje po salonih, lahko pa si doma ustvarim najboljši približek temu, čeprav s tem zasedem možu večinski del kopalnice ;).

Ženske smo kraljice, in razvajanje potrebujemo, ker si to zaslužimo!

Več o ponudbi podjetja Nali pa si lahko ogledaš tukaj!

Zaupaj mi, kako ti poskrbiš za popolno nego svoje kože 🙂

XOXO, Dijana

(Blog zapis je nastal v sodelovanju z podjetjem Nali, Tamara Simović s.p.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *