DAZZLE BOMB SPARKLE

Kolekcija Dazzle Bomb vsebuje vse kar potrebuješ za sijoč in bleščeč videz, hkrati pa prinaša ‘trendi’ lepotne tehnike na višji nivo. Bleščice kar kričijo iz produktov, in dajejo malenkost holografskega make up looka.

Novo leto je mimo. Začenjamo pisati nove zgodbe nepopisane knjige katere smo sami svoji pisci. In Catrice kozmetika je znova napisala in ustvarila novo kolekcijo ličil, ki so bili namenjeni novoletnemu dogodku, a so izdelki uporabni tudi za večerne izhode in posebne priložnosti, za nekatere ljubiteljice ličil pa morda tudi za popestritev dnevnega make up looka.

 MOJA FAVORITA?

¤ TEKOČI FLUID Z BLEŠČICAMI

Tekstura fluida je tekoča, dišeča in svetlikajoča se. Ustvariš lahko bleščeč videz na obrazu in telesu, lažje in natančno doziranje ti bo omogočala kapalka. Kje, kdaj in kako ga boste uporabile pa je vaša odločitev 🙂

¤ DAZZLINER EYELINER

Dame, uporabljate ga lahko kot klasični eyeliner ali kot vrhnji premaz senčila za oči. Aplikator je v obliki tankega čopiča za natančen nanos, prevzeli vas pa bodo mikro svetlikajoči delci. Zakaj delati klasične linije, če lahko z Dazzliner-jem ustvarite totalno nor in edinstven look? 🙂

Priznajmo, da Catrice kozmetika preseneča vedno znova. Zame so produkti tokratne kolekcije eni najljubših, ker priznajmo vsaka ženska obožuje bleščice s katerimi zasijemo kot zvezda.

XOXO, Dijana

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *