Parfumske novosti

Parfumske novosti v svetu dišav

Parfumske novosti se običajno nanašajo na nove dosežke v svetu parfumerije. Svet parfumerije se hitro razvija in letno se razvijajo nove dišave, nove oblike embalaž, nove kombinacije sestavin in celo tehnološki napredek pri ustvarjanju in doživljanju samih parfumov.

Svet parfumerije je hitro rastoča panoga in hitro prihaja do sprememb, dopolnitev ali odkrivanja novih novih razmerij, novih dišav.

Parfumske novosti
moroccanoil-body-fragrance-originale-set-za-telo-in-lase-za-zenske-notinosi.jpg

Parfumske novosti v 2023 in kaj jih definira

Parfumske hiše in blagovne znamke trdno delajo in redno izdajajo nove dišave, naj bo to toaletna vodica ali parfumska voda. Glavni cilj parfumskih novosti je pritegnitev pozornosti blagovne znamke, ter seveda kupcev. Parfumske novosti so lahko vezane na sezono, posebne priložnosti kot so dogodki, modne novosti, sodelovanja s slavnimi osebnostmi, ponovni re-brand ali širitev podjetja.

Nišne in obrtniške parfumske hiše se pogosto osredotočajo na ustvarjanje edinstvenih, visokokakovostnih dišav, ki so namenjene bolj izbranemu občinstvu. Te blagovne znamke pogosto eksperimentirajo z nekonvencionalnimi sestavinami in umetniškimi koncepti.

Držati se vedno enakih smernic ni zabavno. Potrebno je biti v koraku s časom in konkurenco. Parfumske novosti vključujejo tako tudi miksanje novih sestavin, esenc in molekul.Nove dišave nudijo nove vonjalne izkušnje.

Kot parfumska novost se uvaja tudi trajnost. Embalaže so v koraku s časom, kar pomeni, da so vse bolj prijazne okolju. Izdelujejo se iz odgovornih virov in okolju prijaznejših proizvodnih postopkov. Prav tako se ogromno truda vloži tudi v same stekleničke parfumov. Sama steklenička lahko izboljša samo ozkušnjo in splošno senzorično izkušnjo izdelka.

V nekaterih državah se spretno uvaja tudi personalizacija parfumov. Pomeni, da blagovna znamka dopušča stranki, da si sama sestavi parfum po svojih željah ali svoje želje sporočijo. V tem primeru je potrebno osnovno poznavanje parfumskih not.

Pod parfumske novosti spada tudi širitev produktov, ki so vezani na posebne priložnosti ali kot del širitve portfolija blagovne znamke. Blagovna znamka Moroccanoil je naredila korak v omenjeno smer – širitev portfolija.

Parfumske novosti pri Moroccanoilu

Moroccanoil je znana blagovna znamka v industriji lepote in nege las, še posebej znana po svojih izdelkih za nego las, obogatenih z arganovim oljem. Ustanoviteljica je med popotovanjem po Izraelu spoznala prednosti arganovega olja. Tako je sprejela odločitev, da bo ustvarila linijo izdelkov, s katerimi bo arganovo olje dostopnejše širšemu občinstvu.

Arganovo olje se pridobiva iz oreščkov arganovega drevesa, ki izvira iz Maroka. Bogato je z antioksidanti, esencialnimi maščobnimi kislinami in vitamini, zato je koristnen za lase in za kožo. Olje je znano po svojih vlažilnih, negovalnih in gladilnih lastnostih.

Zato so pri Moroccanoil dodali parfumske novosti. Ustvarili so set, ki vsebuje vse potrebno za nego las in kože, set Moroccanoil Body Fragrance Originale. Set vsebuje:

  • Dry Body Oil suho olje za telo
  • Fragrance Originale hranilni gel za prhanje
  • Treatment lasni tretma za vse tipe las
  • Brumes Du Maroc odišavljeno pršilo za telo in lase

Dry Body Oil suho olje za telo vsebuje prijeten, čist in rahlo eksotičen vonj zaradi vključitve arganovega olja in drugih naravnih sestavin. Olje koži zagotovi žametno mehkobo in globinsko vlaženje. Olje je lahke teksture in se zlahka vpije v kožo. Steklenička v setu je ravno prave velikosti, da jo lahko s seboj vzamete kamorkoli.

V setu se nahaja tudi hranilni gel za prhanje, ki vsebuje visoko koncentrirano a hkrati nežno formulo, ki je obogatena z arganovim oljem. Čistilni gel kožo nežno čisti in ji pomaga vzpostaviti optimalno ravnovesje vlage ter izboljšati elastičnost, teksturo in tonus kože.

Del seta je tudi odišavljeno pršilo za telo in lase, ki je lahke konsistence in pusti kožo, ter lase nežno odišavljeno. Lasni tretma Moroccanoil Treatment je klasična osnova, ki se lahko uporablja večnamensko. Kot sredstvo za nego, oblikovanje in končno obdelavo las. Olje dokazano povečuje sijaj, krepi lase in jih ukroti.

Več o samih parfumih si lahko prebereš tukaj.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *