fbpx
Darilni paketi_Notino

Darilni paketi: Popolni paketi za vsakogar

Darilni paketi so čudovit izhod v sili. Darilni paketi so krasno darilo in so zelo iskani v času obdarovanj. Božič, rojstni dnevi, obletnice so krasen izgovor za nakup darilnega paketa.

Kako pa izbrati pravi darilni paket za določeno osebo? Vsekakor je pomembno, da izberemo darilni paket prilagojen potrebam, spolu, stopnji poznavanja osebe oziroma koliko blizu ste si z določeno osebo.

Pri darilnih paketih je zelo krasna prednost ta, da jih lahko segmentiramo glede na spol. Kar pomeni, da najdemo darilo za otroke, ženske, moške. Da se znebimo nadležnega iskanja, privarčujemo na času in prekomerni porabi denarja, ti Notino.si ponuja lažji in boljši izhod. Spletna trgovina, kjer so vsa darila na enem mestu.

Darilni paketi in kako izbrati pravega?

Kot že povedano darilni paket lahko izberete glede na spol in ostale različne lastnosti. Tako boste osebi dali vedeti, da jo resnično poznate in vam ni useeno.

Ko izbirate pomislite na osebo in kaj ima resnično rada. Pomislite na njene hobije, na njeno osebnost in seveda priložnost. Morda so njena šibka točka parfumi, morda je oboževalka poznavanje kože in skincare izdelkov ali pa je make-up navdušenka in rada odkriva novosti v svetu ličil.

Da se izognete brezglavem iskanju in zapravljanju časa, lahko poiščete vse na enem mestu. Poleg samo enega izdelka, ji tako podarite več izdelkov naenkrat, v priročni, darilni embalaži.

Darila v obliki darilnih setov so lahko zelo izjemno darilo. Glede na osebnost, karakteristike, sezono in pomen osebe v vašem življenju lahko izberete popoln darilni set.

Kaj podariti ženskam (mama, babica, žena, sodelavka, prijateljica)?

Ženske smo vedno skromne in smo vesele vsake malenkosti, ki nam da vedeti da nismo pozabljene. Darilni paketi, ki jih lahko podarite ženskam:

  • Skincare paketi
  • Parfumski paketi
  • Dekorativna kozmetika
  • Skrb za zdravje
  • Dišave za dom

Kaj podariti moškim (mož, fant, brat, oče, sodelavec)?

  • Darilni paketi za nego brade
  • Elektro pripomočki
  • Parfumi in parfumski seti
  • Izdelki za obraz
  • Skrb za zdravje

Darilni paketi parfumov so neizbežno darilo s katerim osebi pokažemo naklonjenost. Nekaj razlogov zakaj podariti parfum ali parfumske sete.

S parfumom ženske sebi omogočijo, da izrazijo svojo individualnost in tako pustijo sled svojega osebnega sloga kamorkoli gredo. Na ta način pustijo trajen vtis.

Prav tako s parfumom zagotovijo sebi čutno izkušnjo, ki lahko vzbudi čustva, spomine in občutke udobja.

Večina žensk, še posebej v modni industriji uvejljavljajo parfum kot modni dodatek, ki jim dopolnjuje obleko, celoten videz. Dišava prav tako lahko dopolni videz in doda zaključni element k popolnemu outfitu.

Parfum ženske še posebej cenijo zaradi unikatnih stekleničk in posebej oblikovani embalaži.

Zato tudi ni razloga, da ne bi kot popolno darilo izbrali darilni paket unikatne umetnice Lolita Lempicka.

Lolita Lempicka je sprva začela svojo karierno pot kot modna kreatorka. Kasneje pa je kreativo prenesla tudi v svet parfumov. Lolita je znana po čudovitih, unikatnih kreacijah stekleničk, ki jih povezujejo z magičnim gozdom, pravljičnimi živalmi.

Njene dišave so unikatne in bazirajo predvsem na sladkih notah. Dišava Mon Premier je primerna za vsakodnevno uporabo, predvsem pa za dnevne aktivnosti. Vonj je primeren za vse letne čase. V darilnem setu se skriva še losjon za telo, ki bo pustil sled za vami kamorkoli greste.

V kolikor želite podariti nekaj drugačnega si preberite tukaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »