fbpx
Sigma beauty top 3 produkti | Notino.si

3 top Sigma Beauty izdelki za eleganten makeup videz

Že poznaš Sigma Beauty? Je med novejšimi znamkami na trgu ličil in je znamka, ki te hitro prevzame. Sigma beauty je svoj prvi izdelek izdala leta 2009, in sicer komplet čopičev Sigma, ki so bili pravi uspeh. Od takrat so svojo kolekcijo povečali, dodali večje število izjemnih izdelkov, ter prejeli kar nekaj nagrad.

Pripadla me je čast, da preizkusim nekaj njihovih produktov. Paleto senčil, svinčnik za obrvi in čopič.

Prednosti Sigme?

Visoka kakovost in funkcionalnost, zato grška črka Sigma Σ, stoji kot simbol vsote omenjenih vrednosti. Med ponudbo najdete sete čopičev, posamezne čopiče, izdelke za čiščenje čopičev, ter izdelke za ličenje.

Visoka kakovost in funkcionalnost so sestavni del Sigma strasti.

Sigma Cor-de-Rosa paleta

Prava Rosa… Paleta nežnih barv, krasnega pigmenta in čiste elegance ob kateri boste zacvetele kot Cor-de-Rosa. Že ob odprtju te prevzame s prefinjenim izgledom, krasno postavitvijo barv in toplino. Pigmenti palete so polni, krasni za blendanje in so primerni za dnevno ali večerno ličenje. Lahke poteze s priloženim čopičem bodo ustvarile ravno to, kar ste si zamislile.

Krasna. Čudovita. Nežna.

Sigma Fill + Blend brow pencil

Že od nekdaj sem ljubiteljica tankih svinčnikov za obrvi. Lažje obrvi dopolnim, oblikujem linijo in ne izgleda preveč agresivno. Sigma Fill & Blend svinčnik za obrvi je ravno to, kar potrebujemo, 2 v 1. Tanek pripomoček, ki krasno dopolni in ‘finišira’ videz obrvi. Svinčnik je dolgo-obstojen in se z lahkoto odstrani na koncu dneva. Priročno tanek, da ga lahko vzamete s seboj na izlete, potovanja ali makeup ličenja.

Sigma F04 Čopič

Mehak, vodljiv, za doma ali naokoli. Sigma F04 čopič je namenjen konturi obraza, ne glede na produkt. Obvlada nanos tako kremastih, kot pudrastih izdelkov. Z izjemno mehkobo čopiča kontrolirate nanos in ustvarjate fine poteze.

Za kreiranje makeupa vedno posegamo po novostih. To so 3 top produkti, s katerimi boste ustvarile krasen in eleganten makeup videz. Mene je zelo prevzela paleta in njen prefinjen izgled. Celotno ponudbo izdelkov si lahko ogledate na Notino.si.

Več o lepotnih znamkah najdeš tukaj!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »