MAX FACTOR RADIANT LIFT

#BeautyWithDepth

 

Nobena skrivnost ni, da je Max Factor nekaj časa nazaj na trgu postavil produkt, ki je obnorel ženske po celem svetu, ženske vseh starosti. Produkt, ki ti omogoča sijoč, naraven in zdrav videz kože. Sama sem postala ‘fanica’ le-tega in z veseljem delim svoje vtise tudi z vami, moje lepotke.

Max Factor Radiant Lift

Podlaga ustvari naraven in svež videz kože. Je polno prekrivna in vlažilna, kar pomeni, da ne izsuši kože in se ne usede v gube. Osebno mi je najbolj všeč to, da nerabiš dodatnih produktov za prekrivanje nepravilnosti. Samo en nanos podlage in že ste pripravljene.

The Magic

Za prvi nanos  uporabim MIRACLE GLOW PRO ILLUMINATOR, ki je univerzalni highlighter, se pravi, da ga lahko uporabiš povsod, pod lokom obrvi, nad kupidovim lokom ustnic, na ličkih ali kot senčilo. Uporabljam ga kot primer, ker kožo zbudi in ji da čudovit sijaj. Sledi nanos podlage RADIANT LIFT, ki jo zablendam v kožo z gobico, in dodam še za piko na i RADIANT LIFT CONCEALER, ki vrhunsko prekrije moje črne obroče pod očmi, ter ustvari svež videz kože. Korektor je zelo obstojen, drži do večera brez usedanja v gube.

XOXO, Dijana

 

Zapis je nastal v sodelovanju z Max Factor Slovenija in Tino Fabjan.

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *