fbpx

1…2…3…. Lepa z Notino.si

„V Notinu verjamemo, da mora biti lepota dostopna vsakomur, kajti lepota je sposobna dodajati samozavest in spreminjati. Če se ljudje počutijo lepi, enostavneje dosegajo cilje in v zameno lepšajo svet okoli sebe.“ – Notino.si

 

…nadaljujemo zgodbo s spletno trgovino Notino.si. Že poznaš? Je največja spletna trgovina, kjer imaš na voljo izdelke za lepoto, nego in pester izbor parfumov. Skupno najdete preko 60 000 izdelkov 1 500 blagovnih znamk na enem mestu.

Tokrat se bomo naličile skupaj. Izbrala sem si tri produkte katere preizkušam prvič. Vsak me je pritegnil po nečem posebnem.  

Paleta senčil BH Cosmetics Dual Effect wet/dry 

Artdeco vlažilna šminka odtenek 40 Nature 

Artdeco svinčnik za obrvi odtenek 281.7 Light

Organic Pharmacy Skin robček iz muslina 

Paleta BH Cosmetics Dual Effect Wet/Dry

Pri paletkah sem vedno pomalo skeptična, ali bo obstojna, ali je zadostna pigmentacija senčk, ter ali se dajo lepo ‘blendat’ med sabo. Naročila sem ravno to paletko, ker me je pritegnil napis wet/dry. Razlagala sem si tako, da so obstojne tudi če te ujame dež :). Paletka vsebuje barve, ki jih načeloma koristim in se lepo zlijejo z outfitom v vseh letnih časih. 

Z paletko se je bilo čudovito ličiti, obstojna, izjemno pigmentirana in vsekakor sta se te dve lastnosti obnesle tudi v mokrih razmerah.
Artdeco Hydra Care šminka

Ženske obožujemo šminke in sama sem bolj ljubiteljica vlažilnih in glossy šmink. Moje ustnice potrebujejo vlago, zato sem z radovednostjo naročila ravno hydra care šminko. Šminka v osrednjem delu vsebuje izvleček zdravilne svercije in hialuronsko kislino, ki se med nanosom zmeša skupaj z barvnim delom in poskrbi za enakomeren nanos. Ustnice obdržijo naraven videz v popolnem sijaju. 

https://www.notino.si/artdeco/savanna-spirit-vlazilna-sminka/

Artdeco svinčnik za obrvi Designer

Moj večni problem, ena obrv popolna druge pa malo manjka. Zato so svinčniki idealna rešitev za dopolnitev obrvi. Izjemno je, da ima svinčnik tudi krtačko, ker jo imaš vedno ob sebi in ne rabiš še dodatnega pripomočka s seboj. Svinčnik je obstojen in ustvarja naraven videz obrvi. 

Organic Pharmacy Skin robček iz muslina 

Marsikatera se je naveličala odstranjevanja make-upa in nečistoč z obraza z bombažnimi vatkami. Slučajno sem zasledila na Notino spl.strani robček za odstranjevanje, v moji uporabi predvsem za odstranjevanje make-upa po dolgem dnevu. Po ustvarjanju videza sem brisačko zmočila samo z vodo, prislonila in držala cca 10 sekund. Učinek je bil viden takoj, odstranjen make up v parih sekundah. Super je, ker se brisačko opere in je pripravljena za novo uporabo. Je varčna in porabimo precej manj materiala (bombažne blazinice).

https://www.notino.si/the-organic-pharmacy/skin-robcek-iz-muslina-za-odstranjevanje-licil-in-ciscenje-koze/

 

Vsi trije produkti so se obnesli izjemno, najbolj dih jemajoča pa je paleta BH Cosmetics, ki bo ostala v uporabi, suhi ali vlažni 🙂

Si že preizkusila kakšen produkt iz Notino spletne trgovine?

XOXO, Dijana

 

Blog zapis je nastal v sodelovanju z podjetjem  Notino, s.r.o.  Celoten zapis je nastal na realnih preizkusih in mnenjih. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »