fbpx

PR PAKET: CATRICE & L.O.V COSMETICS LAKI

Pomlad očitno še nekaj časa ne bo pokukala na površje, ker bomo še nekaj časa zaviti v belo odejo in hladnejše temperature. Kljub temu pa si lahko popestrimo vsakdan z barvami, katere nam bodo navidezno prikazale en delček pomladi. Zato so pri Catrice in L.O.V kozmetiki ustvarili lake, ki bodo ‘must-have’ izdelek  in spadajo pod kolekcijo pomlad/poletje 2018 in vsekakor se bodo ujeli z modnimi smernicami za prihajajoči letni čas.  

” Pri Catrice kozmetiki obljubljajo inovativne in kakvostne izdelke, ki gredo v korak z najnovejšimi modnimi trendi, ki so mešanica lepote & mode. Laka se nanašata na ‘DEWY’ trend, ki poudarja holo, naravno sijoč-moker izgled. “

 SPECTRA LIGHT EFFECT LAK

Vsepovsod že vidimo ličila, ki dajejo poudarek na holo videz. Poleg ličil, lahko pri Catrice holo učinek prenesete na nothe, kjer so ustvarili linijo raznolikih lakov z dolgo obstojno formulo in visokim sijočim zaključkom. Imela sem v veselje preizkusiti lak št.03  Irregular Galaxies, lak ki te ob mazanju resnično popelje skozi galaksijo barv. Čopič je klasičen, lak se lepo enakomerno razmaže po nohtu, in potrebna sta dva nanosa da se noht v celoti prekrije in ni transparentnega videza na konicah. Barva je galaktična, kovinsko modra ki se ob sončni svetlobi preliva v vijolično barvo z visokim sijočim zaključkom. Odstranjevanje z acetonom je malo težje (kar je načeloma ok, kar pomeni da je obstojen), vendar ob vztrajnosti gre dol.

SHAKE & SEAL TOP COAT

Večina žensk potrebujemo ali uporabljamo nad lak za tisti zaključni sijoč videz nohtov ali pa ga nanesemo samo kot zaščito proti luščenju laka. Nova linija nad lakov s tremi fazami pri Catrice nudijo čudovit sijaj in efekt proti luščenju, barvno razpršenost in prizmatični zaključek. Preizkusila sem nad lak št. 02 Deep Blue Sea, ki je perfekten v kombinaciji z zgoraj omenjenim lakom Spectra Light. Na lepotnem oddelku najdeš poleg že omenjenega še 4 odtenke, ki bodo z tremi negovalnimi fazami poskrbeli za čudovito urejene in privlačne nohte. Uporaba nad laka se je izkazala za dobro odločitev, ker doda bleščeč videz nohtov ter podaljša obstojnost nanešenega laka. Obnese pa se tudi odlično v kombinaciji z drugimi laki, ki jih imate doma.

LOVinity LONG LASTING NAIL LACQUER

LOVinity lak, je lak ki me je navdušil pri mazanju, obstojnosti in super finiš izgledu. Čopič pri L.O.V laku je iz inovativnih vlaken, in že z enim samim potegom prekrije celotno površino nohta. Lak naj bi na nohtu obstal do 7 dni, in načeloma bo to tudi držalo, vendar je pri meni zaradi posledic moje službe obstal samo cca 4dni preden se je začel krušiti, modna pastelna barva je pa prava izbira za vsako žensko. Lak ima tudi zaključni sijoč gel ‘finish’ , zato sama presodi ali boš nanesla nad lak ali ne 🙂 .

Vse omenjene lake in nad lake si lahko ogledaš in izbereš v tvojih naljubših drogerijah, sam pa predlagam Mueller, kjer je izbira ogromna.

XOXO, Dijana

(Blog zapis je nastal v sodelovanju z podjetjem Dominur d.o.o.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *