fbpx

NA TESTU: JAPONSKA KOZMETIKA HADA LABO TOKYO

»OPOZORILO PRED BRANJEM: Kozmetika je testirana mesec dni in vsa mnenja so podana na realnem testiranju. Izdelki so testirani na suhem tipu kože.«

Hada Labo – Laboratorij za kožo. 

Hada Labo je na Japonskem ustvarila družba Rohto Pharmaceutical Co., Ltd., v okviru koncepta “Popolna in enostavna”, ki obljublja zelo učinkovito nego kože, hkrati pa odstranjuje vse nepotrebne sestavine in dodatke. Od uvedbe na Japonskem leta 2004 je blagovna znamka Hada Labo narasla na več kot 60 različnih izdelkov in svoj uspeh razširila na več azijskih držav. Hada Labo Tokyo ™ je osnovna, rehidrirajoča linija za nego kože z vsem, kar vaša koža potrebuje, in ničesar ne. Sijajna in mladostna koža.Vsi izdelki so brez parabena, brez dišav, barvil in brez mineralnih olj.

Japonska mi je od nekdaj všeč.  Prelepa je in je na moji ‘wishlisti’ za obiskat. Prečudovite so mi njihove preproste, odprte hiše in pa okolica polna zelenja, ter prelepih cvetov oddaljene od mesta. Imamo pa še Tokyo, druga stran Japonske, ki je največje urbano središče v državi. Kaj pa kozmetika? Dobila sem priložnost preizkusiti nekaj novega in popolnoma svežega na našem trgu. Kolekcija kozmetičnih izdelkov Hada Labo Tokyo, ki so na 1.mestu na Japonskem. Sedaj dosegljivo tudi pri nas. 

Edinstvena sestavina produktov: Super hialuronska kislina

Zakaj sem sprejela sodelovanje?

Večina, ki me sledite veste, da obožujem azijski način nege kože in me je popolnoma prevzel. Glede na to, da Hada Labo izhaja ravno iz Daljnega vzhoda me je premamilo. Želela sem preizkusiti njene učinkovine. Preizkusila sem 3 izdelke kozmetične linije. Med testiranjem sem uporabljala poleg izdelkov Hada Labo samo še dvofazni odstranjevalec in tonik. Tekom testiranja sem spremljala tudi določene spremembe na obrazu, kot je vlažnost kože, napetost, elastičnost, spremembe oz reakcije na površini kože (mozoljčki). 

Pa začnimo…

♦INTENZIVNI VLAŽILNI POLNILNI GEL NOČ&DAN♦

‘Ta razkošna svilnata gel krema združuje kožo, ki izpopolnjuje moč seruma z intenzivno hidracijo vlažilnega sredstva. Visoka koncentracija Super Hialuronske kisline ™ nasiči kožo z bogato, dolgotrajno vlago, ki pomaga pri nabiranju drobnih linij in gub. Koža je hidrirana, blazinsko mehka in gladka z mladostnim naravnim odtenkom. Prevedeno iz http://www.hadalabotokyo.com/product/skin-plumping-gel-cream/

Ključne sestavine:
  • Super hialuronska kislina ™: lastniška kombinacija 3 vrst hialuronske kisline. Zmogljiv hidrator in kožni plašč, ki zagotavlja večplastno, dolgotrajno vlago za obnovo in krepitev naravnih hidratnih nivojev kože.
  • Kolagen: Koži nudi osnovno podlago, pomaga pri vzdrževanju in izboljšanju teksture, strukture in videza kože, zmanjšuje videz finih linij in gub.
  • Arginin: Aminokislina, ki pomaga vzdrževati vlago in zdrav videz kože.
  • Ceramid: Naravni lipidi in ključ do zdrave kože privabljajo in zadržujejo vlago in pomagajo obnoviti naravno zaščitno kožo.
MNENJE: Sprva me je skrbelo glede na teksturo gela, da bi kožo preveč ‘zadušil’, a mi je postala všeč ta svilnata tekstura. Kljub temu, da je bolj gost, se lepo nanese na obraz in razmaže. Ni težkega občutka na obrazu in ni občutka dodatnega filtra, ki koži ne bi pustil dihati. Vpije se postopoma in je koža vidno po nanosu navlažena in bolj polnega videza – ‘plump look’. Zjutraj je koža prav tako vidno hidrirana in mehka. Gel sem nanesla zjutraj in zvečer v manjših količinah (malo večja od grahovega zrna). 
♦KONCENTRIRANI VODNI SERUM LOCK-IN-MOIST ♦

Serum v obliki gela s super hialuronskim kompleksom povečuje zadrževanje vlage v koži do 24 ur. Zmanjšuje vidne znake utrujenosti in polti daje zdrav in blesčeč videz. 

Ključna sestavina:
  • Super hialuronska kislina ™ – super hialuronska kislina je ekskluzivna Japonska mešanica treh
    vrst hialuronske kisline, ki globoko vlaži kožo in jo napolni z vlago odznotraj. Tako ohranja mladost in gladkost kože.
MNENJE: Medtem, ko me je gel prevzel, moram priznati, da se je moja koža trudila sprejeti vodni serum. Tekstura je resnično taka, da zaklene vlago v koži, a je prisoten občutek, kot da ji ne pusti dihati. No, vsaj moji, kljub temu, da je izredno suha. Zato tudi sumim, da so se pojavili mozoljčki na obrazu iz tega razloga. Se hitro vpije v kožo, a za dodatno vlago je potreben še nanos gela oz kreme. 
♦VLAŽILNA SHEET MASKA♦

Japonska obrazna maska je prepojena s celotno vsebino stekleničke (20 ml) blagodejnega seruma, ki vsebuje tri vrste hialuronske kisline (Super Hyaluronic AcidTM). Globoko vlaži, poživi in zgladi kožo.

Ključna sestavina:
  • Super hialuronska kislina ™ – super hialuronska kislina je ekskluzivna Japonska mešanica treh
    vrst hialuronske kisline, ki globoko vlaži kožo in jo napolni z vlago odznotraj. Tako ohranja mladost in gladkost kože.
MNENJE: Glede na to, da obožujem sheet maske, sem se izredno veselila testiranja. Maskica vsebuje podoben serum kot plumping gel, bolj goste teksture, ki kožo navlaži in ji poda tisti zdrav videz kože. List maske je bombažen, zato se odlično prilega obrazu. 
NASVET: Izdelki so sigurno vredni testiranja, sploh če ste ‘fanica’ azijskega načina nege kože. Zavedajmo se, da so za zdrav videz kože pomembni še hidracija in pa prehrana.

 

Blog zapis je nastal v sodelovanju s podjetjem Human2Human.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *