Makeup Revolution: Vreden nakupa?

Makeup Revolution je znamka, ki je kar precej znana in cenovno ugodna, ampak ni bilo še priložnosti preizkusiti. No, roko na srce, je že toliko znamk na trgu, da je nemogoče vse preizkusiti.

Katere izdeleke vam predstavim v tokratnem blog zapisu?

  • Conceal & Fix transparentni puder v prahu vodoodporna odtenek Light Pink
  • Conceal & Define prekrivni tekoči puder odtenek F2
  • Brushes okrogel čopič za make-up in podlago PRO F103
  • Big Lash Volume maskara za volumen in podaljšanje trepalnic odtenek Black
  • Reloaded paleta senčil za oči odtenek Iconic Fever
  • Makeup Revolution X Petra XOXO set za ustnice
Makeup revolution Conceal and Hydrate podlaga | Notino.si | Dijanarose.com

Po čem znamka izstopa?

Je visoko kakovostna in cenovno dostopna znamka, ki ima široko paleto izdelkov. Najbolj prodajani izdelki so podlage, šminke in palete senčil. Naj poudarim, da je znamka 100% cruelty free, kar pomeni da ni testirana na živalih in pravijo, da bo tudi tako ostalo.

Začnimo z ocenami kar na začetku, ocena podlage.

Makeup Revolution Conceal & Define prekrivni tekoči puder

Puder meni deluje kot podlaga in korektor v enem, kar je sedaj kar popularno. Za nas dame, pa seveda boljše, ker pridobimo prostor v kozmetični torbici, ter 2 izdelka v 1. Puder je primeren za vse tipe kože, nima pa SPF v sestavi, kar pomeni, da je priporočljivo, da pred nanosom podlage aplicirate še kremo s SPF-om.

Prekrivnost je zelo dobra, kar pomeni, da tudi me, ki imamo problematično kožo, puder odlično prekrije nepravilnosti. Zagotavlja hidracijo in ne oksidira.

Nanos je dokaj enostaven, priporočam pa raje uporabo gobice kot čopiča, ker boste puder lažje zabrisale in izenačile ten. Priporočam tudi, da kožo pred nanosom še navlažite s kremo.

Obstojnost bom rekla, da me je presenetila. Puder sem imela več dni zaporedoma na obrazu (seveda vsak večer očiščen in na novo nanešen) in je zdržal tudi največje podvige (celodnevno delo, fotografiranje, lažje športne aktivnosti).

Vreden nakupa? Vsekakor, za to ceno dobite komplet odlik, ki jih ostale podlage ob visoki ceni ne dosežejo.

Makeup Revolution Conceal & Fix transparentni puder v prahu

Transparentni puder je postal sedaj že neka stalnica v moji makeup rutini. Všeč mi je, kako se makeup lepo zlije s transparentnim pudrom in da koži žametni občutek.

Nanos je vsekakor enostaven, za kar sem uporabila čopič Makeup Revolution PRO F103. Nežne ščetine lepo polzejo po obrazu, korektno aplicirajo produkt in pripomore k lepšemu videzu.

Transparentni puder kožo matira in vpije prekomeren loj. Kar mi je še dodatno priraslo k srcu, je da kože ne izsuši.

Makeup Revolution Reloaded paleta senčil za oči

Slavne palete, ki so obnorele punce in so nekako številka 1 pri znamki. Izbrala sem si odtenek Iconic Fever, ker sem si znamko nekako zapomnila po teh toplih odtenkih.

Vsekakor so palete primerne za vse priložnosti, od dnevnega do večernega makeup videza. Barvno se senčila dopolnujejo in povezujejo s toni, hladnimi in toplimi. Sama paleta vsebuje matt senčke, ter par shimmer senčk.

Pigmentacija senčk je odlična. Seveda je odvisno od količine nanosa, ampak že ob malih količinah nanašanja se pigmentacija odlično izkaže.

Obstojnost senčk je prav tako zelo dobra in že ob jutranjem nanosu, bodo senčke obstale cel dan. Presenetilo me je, da se senčke ob aplikaciji ne prašijo in zelo lepo blendajo med sabo ob nanosu na veke. Za popolno dopolnitev očesnega makeupa, pa vsekakor priporočam maskaro Big Lash Volume. Prvi vtis priznam, ni bil najboljši, vendar ob ponavljanju nanosa v naslednjih dneh, me je prevzela.

Intenzivna črna barva, instantno podaljšane trepalnice, izjemna ločljivost trepalnic, ter izjemno lepa in definirana oblika očesa.

Za piko na i, pa set za ustnice, kateri je bil ustvarjen v sodelovanju z blogerko Petro Vančurovo – Petra XOXO.

Najprej sem preizkusila gloss za ustnice in prva reakcija je bila Wauuuu! Krasen nude sijaj, videz polnih ustnic in izjemno vlaženje.

V setu dobite še dve matt šminki, Satin Matte in Mauve. Krasna odtenka, bolj zemeljske barve, ki se odlično dopolnujejta z glossom, ter ju lahko uporabite tudi kot ombre šminka. Na slikah je uporabljen celotni set za ustnice, šminki v ombre videzu in gloss za sijaj. Dodatni plus za matt šminki je, da ne izsušita ustnic.

So izdelki vredni nakupa?

Vsekakor! Izdelki so se odlično izkazali v kreiranju makeup videza in so namenjeni ženskam, ki se rade poigravajo z barvami in rade odkrivajo nove izdelke. Pester izbor izdelkov vam daje možnost, da najdete svoje favorite in z njimi ustvarjate razne makeup looke.

Imaš že kakšne izkušnje z Makeup Revolution izdelki? Zaupaj mi!

Več lepotnih objav najdeš tukaj.

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si. Vsa mnenja so napisana iskreno, na podlagi realnega testiranja.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *