fbpx

BELLISSIMA PRIČESKA

Odkar vem zase sem imela dolge lase, ampak res dolge do riti, se je pa znalo zgoditi da tudi čez. Vsak las ima nekako že genetsko predpisano svojo dolžino, in kar je maximum od tega se ponavadi začnejo lasje cepiti in izgubljati svoj volumen ter sijaj. Zato redno obiskujem frizerja na cca vsakih 6 mesecev, da postrižem konice in s tem moji lasje zopet dobijo občutek polnosti in svoj naravni sijaj, ali kot jaz v paketu to rada imenujem paket WOW.

Na vsake toliko pa si zaželim spremembe, kajti moje lasje so ravni in gosti. Zato sem se odločila da tudi jaz, kot je to zdaj že trend postal :), preizkusim kodralnik za lase, da dobijo lasje večji volumen in da končno dodam malo spremembe v svoj vsakodnevni videz. Izbrala sem si kodralnik Bellissima GT15, ki si ga lahko pobliže ogledaš tukaj. Kodralnik imam doma sicer že nekaj časa, a nikoli pravega trenutka da bi ga preizkusila.

….’In je napočil čas’

Oprani lasje, kapljica olja ali dve za zaščito las in kodranje se je pričelo.

…Rezultat?

Sveža in prenovljena pričeska v parih minutah. Izgled las je svilnat, lasje so mehki in voljni, vi pa zadovoljni da sta vaše lasišče in podoba dobila nekaj novega, svežega in modnega.  Kodralnik in drugo pestro izbiro produktov si oglej na www.nali.si.

Rock your look 😉

XOXO, Dijana

(Blog zapis je nastal v sodelovanju z spletno trgovino Nali.si)

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *