5 nasvetov za ženske z Notino.si in Souletto svečami| Dijanarose.com

5 nasvetov za ženske in lepši dan

5 nasvetov za ženske, kateri naj vam služijo kot opomnik. Poleg pa si polepšamo še dan, teden ali mesec. Ni važno, potrebujemo sprostitev in čas zase, ter par drugih rekvizitov. Časi so kot so, nimamo kaj preveč vpliva na tisto, kar nas čaka jutri. Kljub temu pa je pomembno, da poskrbimo zase, svoje telo in miren um. Sama sem se naučila v zadnjem letu, da ima miren um neprecenljivo vrednost. Sploh za mame, ki imajo otroke doma, zraven pa opravljajo še razne vloge.

Telo potrebuje regeneracijo in ko balans porušimo, se zopet težko spravimo v red. Vedno pravim pozitivno naprej in glavo gor. Delim s teboj 5 nasvetov za nas ženske in lepši dan. Ustvarimo si ga zase in ne za druge. Ti si na koncu dneva najpomembnejša.

Pozabite na vsakdanje skrbi z izdelkom, ki ga obožujem. Mislim, da smo vse ženske nekako ‘mahnjene’ na sveče. Čarobne so in imajo to moč pomirjanja med branjem, pred spanjem…

POČISTITE SVOJE GNEZDO

Neurejenost ni dobrodošla. Pomlad se prebuja in ponavadi nas zagrabi tisto spomladansko čiščenje našega gnezda. Ravno tako si s tem polepšamo jutro, ko se prebudimo v svežem, dišečem prostoru. Ko počistite, ne pozabite prižgati dišeče sveče po prostorih, za sprostitev in zen občutek.

Spremenite kopalnico, spalnico, dnevno sobo ali delovni prostor v zen destinacijo, ki vas sprostila pred podvigi. Souletto sveče so namenjene prav kreiranju magičnega momenta s krasnimi vonji.

ZADOSTEN SPANEC

Sliši se prevelika zahteva, a verjamite da vam bo telo hvaležno, če ga boste napolnili s spancem. 1/3 svojega življenja preživimo v postelji in seveda moramo izkoristiti maksimalno. Za normalno delovanje telesa in možganov je potrebnih 7-8 ur spanca, da se um umiri. S spanjem preprečujemo tudi nastanek raznih bolezni. Ne puščajte si dodatnih obveznosti za večer, kot nočno delo. Noč je namenjena spanju in sproščanju hormonov, ki nas bodo sprostili.

MEDITACIJA

Meditacija je že nekako poznana metoda sproščanja, poistovetenja same s sabo. Prav nam pride v trenutkih, ko se na določeni poti izgubimo, ali pa potrebujemo 5 minut miru. Zaprete oči, poiščite problem oziroma težavo, ki vas pesti. Soočite se in usmerite težavo v pozitivno smer. Odmislite vse kar je grdega, ne vrednega okoli vas, ter se zahvalite za vse lepe stvari in osebe, ki jih imate v svojem življenju. Zahvalite se vesolju za pozitivne vibracije in posrkajte pozitivo vase. Poleg meditacije si prižgite še svečo, ki vas bo ponesla v krasne destinacije s svojim vonjem.

VZEMI SI ČAS ZA DETOX

Da, tudi ta del telesa ima zelo pomembno vlogo. V črevesju, kar se ne prebavi ostane, ter se posledično pričnejo nabirati toksini, poruši se črevesna flora, kar se odraža na počutju ali koži. Na obrazu v obliki nepravilnosti, kot so akne, mozolji, ter na počutju kot utrujenost. Ko pristanemo enkrat v tej problematiki, ni enostavno in je potrebno najprej pomisliti na črevesje in toksine. Zato so mesečni detoxi dobrodošli.

OSVEŽI SI DOM S SOULETTO

Pozabite na vsakdanje skrbi z izdelkom, ki ga obožujem. Mislim, da smo vse ženske nekako ‘mahnjene’ na sveče. Čarobne so in imajo to moč pomirjanja med branjem, pred spanjem…

Souletto ima v svoji kolekciji krasno izbiro sveč klasičnih, ter takih, ki imajo animacijo poleg – ljubek vrtiljak. Vonji so kombinirani in ustvarijo sproščujoče vzdušje. Sveča Souletto Lovely Time Green Tea & Lemon, diši omamno in vas popeljala v citrusno deželo. Prevladuje vonj limone, vendar nič preveč vsiljivo. Vrh sveče pa krasi krasen vrtiljak z obeski rož in že ob gledanju te pomiri.

Lovely Time Orange & Lavender vsebuje prav tako vrtiljak z obeski srčkov. Če izberete vonj lavande, enostavno ne morete zgrešiti. Krasna kombinacija nežnosti in osvežitve s pomarančo. Popolna za spomladansko vzdušje.

‘Look how single candle can define darkness.’

Si si že izbrala svojo favoritko? Zapiši svoj izbor v komentar.

Več vsebin pa najdeš tukaj.

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si .

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *