fbpx
2 načina kako nositi unikatne kose z Dijanarose.com

2 načina kako nositi unikatne kose

Pokažem ti 2 načina kako nositi unikatne kose. V tem primeru sta to unikatna šala, ki ju ustvarila draga Tjaša iz Myunikat.si.

Vsaka 5. ženska ima v svoji omari unikaten kos, ali je to oblačilo ali je to nakit. Morda se za unikatne kose malo bolj težje odločimo, ker razmišljamo kako bi jih uskladili, ter povezali skupaj z ostalim outfitom. Vendar delim s teboj nasvet. Zelo lepo se lahko unikatni kosi povežejo, a pazi na naslednje.

Kdo pravi, da ne morete nositi unikatnega kosa na športni outfit?

Predlagam, da unikaten kos povežeš bolj s svojo osebnostjo in nato z outfitom. Začuti ga in nato bo vse lažje. Ne bo se magija zgodila takoj, vendar bo sčasoma. Morda vam, na prvi pogled ne bo všeč, zato ga preizkusite, preverite kako pride do izraza, ko ga imate na sebi.

Pokažem ti sedaj 2 različna stajlinga, ter kako jih uskladiti z unikatnim kosom.

TUBA ŠAL #simpl Vikend potepanje

Večna klasika – črna barva, s katero ne morete zgrešiti. Športna kombinacija, ki je primerna za vsak dan, ali pa za vikend potepanje. Poleg pa še šal, da vas pogreje. Šal, ki je ustvarjen z ljubeznijo, iz bombaža in elastana. Enostaven in udoben stajling.

TUBA ŠAL #simpl Classy job

Outfit, ki je primeren za potepanje po mestu ali pa za v službo. Preprosto jeans udobje v nevtralnih barvah. Tuba šal se izjemno lepo vklopi, prinese malo elegance, ter greje v hladnih jutranjih temperaturah.

Danes ni več tabu tema izstopati. Zato najdi in si izberi svoj unikatni šal, sestavi svoj popoln outfit in prevzemi sceno. Različne barve, vzorci so morda ravno to, kar potrebujete za poživitev. Morda pa je čas za spremembo.

Več o nasvetih najdeš tukaj.

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Myunikat.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »