fbpx
Sigma beauty Sinousity Lash maskara za izjemno ločene trepalnice in extremno opaznost. Pppoln makeup videz |Notino.si | DijanaRose blog

Popoln makeup videz s tremi produkti

Popoln makeup videz je širok pojem, a se osredotočimo na oči, obrvi in ustnice. Smernice so bolj naklonjene naravnemu videzu to leto, zato poglejmo s katerimi produkti si lahko pomagamo.

Večino lanskega leta smo zaradi Covid situacije preživeli doma, delali od doma, se povezovali z družino in morda malce pozabili nase, ter tisti ‘touch’, ki ga ženske potrebujemo. Oblačila, kreativnost, urejanje pričeske in pa seveda ustvarjanje z makeupom. Zaradi nošenja maske smo zanemarili ustnice in vse skupaj nas je privedlo do polenitve. Bo verjetno potrebno nekaj časa, preden se zopet vpeljemo na stare tirnice.

Wake up and make up!

Kako torej ustvariti popolni makeup videz s tremi koraki?

Nekako pravijo, da so ogledalo obraza oči, jaz pa bi rekla, da je malo mix vsega. Urejenje obrvi ekstremno lepo poudarijo oči, maskara doda svoj magičen efekt in pa seveda kanček šminke je nepogrešljiv dodatek.

Pomlad je tu in v ospredje prihajajo spomladanski odtenki. Odtenki šmink, odtenki senčk in odtenki lakov. Nude barve še vedno nekako predstvaljajo varnost, ker z nude odtenki pa res ne moremo zgrešiti. Poleg tega pa bo tudi to pomlad v trendu naravni makeup videz, kar pomeni naravni sijaj kože, brez contouringa in rdečil.

Sigma set šmink za ustnice | Notino.si
SIGMA BEAUTY je znamka, pri katerih lahko vidimo raznoliko ponudbo in je znamka, ki sledi trendom.

Oči naj bodo minimalno poudarjene, morda samo z notranjega kota bela barvica, da se oči še bolje odprejo. Vendar že visoko kvalitetna maskara zna biti dovolj. Maskara, ki privzdigne trepalnice, jih poudari, loči in odpre oko. Ena takih maskar je Sigma Beauty Sinousity Lash.

Izjemno ločene trepalnice, privzdig in pa poudarjenost trepalnic.

Up your brow game!

Obrvi naj bodo urejene ali pa razmršene, čisto po občutku. Sama imam zelo goste obrvi in jih težko ukrotim samo z barvico, zato potrebujem nekaj močnejšega, kot je gel za obrvi. Če tudi tvoje obrvi spadajo pod bolj goste, potem je zate Sigma Beauty Tint + Tame Brow Gel. Obarvanost gela je velika prednost, ker ne izgubljate časa z barvico, poleg tega pa imate ukrotene obrvi v sekundi.

Lipstick speaks louder than words!

Ob tako minimalnem makeupu naj bodo tudi ustnice kar se da umirjene. Nude odtenki so popolna izbira in ne morete zgrešiti. Če ste ljubiteljice bolj matte šmink, bo tale trio prava izbira za vas, Sigma Beauty Kismatte.

V setu treh mini šmink prejmete 3 odtenke, ki so bolj zemeljskih tonov. Odtenki si sledijo od blagega do malo močnejšega: New Mood, Awaken in Fable. Krasne matte tekoče šminke, ki jih boste z lahkoto spravile v žep, torbico ali toaleto.

Krasni odtenki za popoln makeup videz. Ravno prav opazno, negovalno in privlačno.

Z minimalnim, bolj naravnim videzom ne gre zgrešiti. Naravni videz bo vedno IN in s tem tudi makeup videz popoln!

Več beauty nasvetov si poglej tukaj!

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si. Vsa mnenja so napisana iskreno, na podlagi realnega testiranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *