Black Friday 2022

Black Friday 2022

Black Friday se počasi približuje. Letna nakupovalna mrzlica, ki jo nestrpno čakamo celo leto. Black Friday je čas, ko si privoščimo nekaj za dušo po super ugodni ceni. V času Black Friday dneva ali tedna se izdelki močno znižajo. Ste že naredili svoj Black Friday nakupovalni seznam?

Izvor

Začetki Black Friday evforije segajo vse do leta 1869. V takratnih časih sta dva investitroja močno dvignila ceno zlata, kar je povzročilo zlom borze in privedlo do močnega znižanja cene pšenice in koruze.

Kasneje v poznih šestdesetih letih se je uporabljal izraz kot oznanitev dneva med zahvalnim dnem in tekmo med vojsko ter mornarico.

Šele proti koncu osemdesetih let je postal izraz Black Friday sinonim za nakupovanje. Črni zato, ker so trgovine pričele ustvarjati dobiček in so pozitivno stanje zapisovale s črnim črnilom. Rdeče številke oziroma negativno stanje so zapisovale z rdečim črnilom.

Z leti se je priljubljenost Black Friday dneva razširila po vsem svetu.

Je najbolj pričakovan dan v letu in to z namenom. Takrat si privoščimo artikle, ki so dodatno znižani.

Preveri Notino Black Friday akcijo.

Kaj kupiti?

Pravijo, da samo tisto kar resnično potrebujete. Pa je to res? V času črnega petka akcije ni omejitev. Morda je takrat res večji poudarek na artiklih večjih vrednosti in močnejšnih znamk, a se ne izključujejo tudi artikli nižje vrednosti.

Črni petek ne poteka samo fizično v trgovinah, temveč tudi na spletu, kar nam nakupovanje veliko olajša. Vsekakor pa je črni petek krasen nakupovalni začetek prazničnih daril za svojce, prijatelje in sodelavce.

DARILA ZA MAMO IN PRIJATELJICE

Nobena ženska se ne bo branila lepega, skromnega darila. Osebo, kateri boste podarili darilo ocenite in premislite kaj bi ji podarili. Ne glede na to, ali je to mama ali najboljša prijateljica vi jo najbolje poznate.

Parfum je vedno izbira št.1 in vedno prava izbira. Darilo, ki ima dodano vrednost.

Predajte s parfumom tudi sporočilo. Naj bo tvoje Black Friday darilo izvirno. Signorina Ribelle je parfum s katerim boste na sladek način pokazali svoj uporniški jaz. Intenzivne note bood prepričale vsako žensko, da si bo dovolila biti malo uporniška.

DARILO ZA PRIJATELJICO ALI SODELAVKO

Prijetno in zdravo delovno okolje je zelo zaželjeno. Popolnoma enako je s prijateljstvom. Iskreno prijateljstvo je tisto, ki bo večno in zdravo. Krasno je kot veste, da se v primeru odsotnosti na delu lahko zanesete na sodelavko/ca, v primeru tolažbe pa na prijateljico. Tudi ob 4h zjutraj.

Ženske smo vedno rade urejene zato set čopičev niti ni slaba ideja. Vsakič, ko se bo sodelavka ali prijateljica urejala, se bo spomnila na vas.

Ne pozabimo tudi na močnejši spol

Tudi moška stran si zasluži čudovito darilo, saj so vedno poleg. Nas tolažijo ali motivirajo vsako sekudno dneva. Podarite jim izdelke za urejanje, nego obraza ali brade. Vsak moški pa rad lepo diši zato je parfum tudi tukaj izbira, s katero ne morete zgrešiti.

Ne pozabite pa obdariti tudi sebe! Postavite se na prvo mesto pred vsemi in se za Black Friday kar sami obdarite! Kot vsako leto ima Notino tudi to leto čudovito Black Friday akcijo!

Več zapisov o Notino produktih najdeš tukaj!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *