fbpx
Philips StyleCare kodralnik las | Notino.si

Kodralnik las za občutljive konice

Kodralnik las za občutljive konice, ter čudovito oblikovane lase kjerkoli in kadarkoli. Že nekaj časa so v trendu beachy kodri, ki izgledajo lahkotni, ter osvežijo vaš look. Ker je zopet pred nami poletje in si v tem času želimo malo spremembe, kot so novi outfiti, novi modni dodatki, nove ‘postavce’, je čas morda tudi za novo pričesko.

Sama imam dolge lase in priznam, na vsake toliko si zaželim spremembe. Nekako preveč pusto mi izgleda samo raven look. Ker pa so moji lasje ravni in težki, moram biti še posebej pozorna pri oblikovanju in izbrati pravi kodralnik las.

Kako kvalitetno oblikovati pričesko?

Najlepše se obllikuje pričeska, ko so umiti lasje. Morda počakate do naslednjega dne, da so v celoti posušeni (da ni vlage). Vsekakor je potrebno lase zaščititi pred virom toplote. Zato si priskrbite sprej, ki bo zaščitil vaše lase, še posebej pa konice.

Argan Oil pršilo za toplotno oblikovanje pričeske je lahkotne teksture, prijetne dišave in ne obteži vaših las. Lasje so po uporabi lahkotni, zaščiteni in mehki. Arganovo olje znano kot tekoče zlato bo poskrbelo, da bodo lasje poleg zaščite prejeli tudi hranljive snovi, kot so vitamin E, B5 in višje maščobne kisline. Pršilo je namenjeno vsem tipom las.

Sedaj imate že podlago za oblikovanje pričeske. Umiti, sveži in čisti lasje, ter zaščita. Sedaj nastopi tisto ključno, kodralnik las.

Philips StyleCare BHB868/00 je prvi kodralnik, ki ne bo samo oblikoval vašo pričesko, vendar bo tudi ščitil vaše lase. Tehnologija SplitStop je del kodralnika in poskrbi za vrhunsko preprečitev razcepljenih konic. Kodralnik las ima gibljiv kabel, tako da vas ne bo oviral pri premikanju. Na voljo imate tudi 8 digitalnih nastavitev za temperaturni nadzor. Keramika je prevlečena s keratinom, ki je sestavni del las. Kodralnik se hitro segreje, zato boste hitro urejene.

Je izjemno lahek in varen za uporabo. Zelo lepo se oblikujejo kodri, v zelo kratkem času. Če želite blage kode, beach waves ali malo bolj močne, Philips StyleCare izpolni pričakovanja.

Bodi skrbna do svojih las in izberi popolnost.

Blog objava je nastala v sodelovanju z Notino.si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *