fbpx

Pomladni makeup look z L’oreal Paris

Pomladni makeup look z L’oreal Paris izdelki je look, ki bo ustrezal vsem ženskam. Pomlad nas pripelje do nežnih barv in tonov, ki jih lahko kombiniramo za večerni makeup look z bolj močnimi barvami.

Potrebnih je samo nekaj izdelkov, ki bodo osvežili vaš obraz, zdržali dnevne in nočne napore, ter poskrbeli da boste samozavestne kot nikoli.

Dobra podlaga je osnova oziroma temelj makeup looka. V pomladnem in poletnem času izbirajmo raje bolj lahke teksture, prekrivne in z dodatno spf zaščito. Morda se raje namesto pudra odločite za BB kremo, ki so sedaj že precej dobro uveljavljene v makeup svetu.

BB krema = ‘Beauty balm’ ali ‘Blemish balm’.

L’Oréal Paris Age Perfect BB Cover je krasna izbira za ženske nad 30 let, ker nam prekrije rdečico, drobne gubice, krasno poudari polt, ter je obstojna. Zrela koža potrebuje malo več pozornosti, ker se pojavljajo že prvi znaki staranja, potrebno je dodatno prekrivanje in vlaženje.

L’oreal BB krema pa slovi po zelo lahki kremni teksturi, ne zaide v gubice, nudi dodatno zaščito s spf 50, ter ne duši kože.

Ne pozabi na korektor! Če imate težave s temnimi kolobarji okoli oči, si privoščite malo kvalitetnega korektorja, morda kar iz iste kolekcije za katero veste, da obeta veliko. L’Oréal Paris Age Perfect korektor in osvetljevalec.

Dnevno-nočna paletka ali obstaja? Seveda, to je tudi najboljša rešitev za nas ženske, da imamo vse v enem. Čim manj embalaž in čim večji izkoristek.

L’Oréal Paris Electric Nights paleta senčil za oči je super izbira, kadar želimo iz paletke dobiti max. Primerna tako za dnevni, kot večerni makeup look. Kombinacija nežnih in malo bolj drznih barv vam bo dovolila, da ustvarjate poljubne kombinacije.

Brez maskare to ni to! Sama sem ‘freak’ na maskare in z veseljem preizkušam nove. Bambi eye maskara krasno loči trepalnice, jih poudari, doda volumen in je ultra lahke teksture, tako da ne boste čutile težnosti na trepalnicah. Dodam še to, da ni vodoodporna.

Zaključite z lahko teksturo na ustnicah, a visokim sijajem. L’Oréal Paris Brilliant Signature Wild Nudes bo dodala ravno prav sijaja na pomladni makeup look, uporabite pa jo lahko tudi preko šminke, da preprečite izsušitev. Tekoča šminka ni lepljiva, ustnice pa ustvari krasno polne in zapeljive.

Pomladni makeup look z L’oreal Paris izdelki je lahkoten, obstojen in primeren za ženske, ki si želijo osvežitve in dodatne samozavesti.

Preberi še: https://dijanarose.com/3-top-sigma-beauty-izdelki-za-eleganten-makeup-videz/

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *