LIMITED EDITION VINYL vs. VELVET BY CATRICE

 

Si tudi ti čista fanica Catrice kozmetike in njenih izdelkov? Mene je Catrice očarala že kar nekaj let nazaj, in se še kar naprej vztrajno vračam. Kar mi je najbolj všeč, je zagotovljena kakovost za nizko ceno. Catrice ne izpusti nobenega trenda, must-have ali podrobnosti, in vse to zajema nova kolekcija pri Catrice kozmetiki, ki zopet pozitivno preseneča in sigurno ne bo razočarala svojih lepotnih navdušenk.

Nova kolekcija Vinyl vs. Velvet se igra z modnimi in lepotnimi trendi, ki je kot nevihta zavzela mednarodne modne brvi. V kolekciji prevladuje bakrena barva, ki je seveda top trend barva za zdajšnjo sezono. Omenjena kolekcija vsebuje mat materiale in teksture v kombinaciji s sijočim vinilom in efekti, ki nas popelje v čisto novo dimenzijo lepote.

 

# LAKI ZA NOHTE VINYL SHINE & VELVET MATT

Kovinski mat lak ali vinil sijoči? Catrice ponuja oboje v rjavem in bakrenem tonu lakov, ki so dolgo obstojni in pakirani v praktični mini velikosti (8ml).

  C01 Vinyl Copper                              C02 Velvet Cooper                              CO3 Vinyl Brown                          C04 Velvet Brown

 

#PUDER ZA OČI IN LICA

Novi izdelek 2 v 1 s pudrasto mehko teksturo, ki omogoča uporabo kot rdečilo za lica s katerim zavladaš s prefinjenim sijočim izgledom, ali pa ga uporabiš kot senčilo za veke za izrazit trendi videz.

01 Vinyl TailORANGE

#LIP DUO ŠMINKA

Čudovita dvostranska šminka bo na voljo v dveh odtenkih, ki odstopata za nianso in sta super pigmentirana. Kaj je tako posebnega? Da se šminka lahko uporablja individualno ali v kombinaciji s prahom za ustnice. Obljublja popolno prekrivnost.

C02 PaREDox                                                                                                  C01 Brown Either Or

#TEKOČI EYELINER TRANSFORMER

Tokratni eyeliner je inovacija, ki vas bo očarala in pustila odprtih ust. Posebnost? Tekoča, brezbarvna tekstura bo spremenila senčilo za oči v eyeliner. S čopičem potegnete po senčilu da zajamete teksturo, nato pa nanesite na veko kot eyeliner. 

 

C01 Shadow To Silhouette

#MOKER GEL ZA OBRVI WET LOOK BROWS

Inovatinva in posebno oblikovana krtačka bo vaše obrvi popeljala med mednarodne modne brvi. Brezbarvni gel z visokim zaključkom bo oblikoval vaše obrvi in utrdil drobne dlačice. Namig: Lahko ga uporabite tudi na ustnicah ali vekah.

C01 Vinyl Vision

# ČETVORNO SENČILO ZA OČI

Brez senčila seveda ne gre. Zato je Catrice ustvaril pudrasto četvorno senčilo s katerim si lahko ustvarite različne videze. Embalaža je izdelana kakovostno in vsebuje notranje ogledalo, ki bo vedno in povsod prav prišlo. Znotraj najdemo štiri ujemajoče odtenke senčil, ki bodo ustvarili kontrastne efekte – od žametih mat do sijočih.

 

                                                                                         C01 Grunge In Vinyl vs. Velvet           C02 Copper Composition Vinyl vs. Velvet

 

 

To so sladkorčki, ki nas bodo razvajali ponovno v lepoti pri Catrice. Omenjena kolekcija bo na voljo od 02.11. naprej v drogerijah Tuš, Mueller, Interspat City center Ljubljana, ter v spletnih trgovinah Ličila.si in Click2Chic.si.

Jaz že komaj čakam, pa ti? 😉

XOXO, Dijana

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *