Sigma Beauty Warm Neutrals Eyeshadow Palette

Sigma Beauty: Čopiči in topli odtenki

Sigma beauty je znamka, kjer je največji poudarek na kvaliteti in trajnosti.

Sigma Beauty je znamka, ki nam servira z izjemno kvaliteto tako pri čopičih, kot pri ličilih.

Letos bodo prevladovale bolj nežne, pastelne barve, a še vedno lahko v make up vnesete nekaj toplih tonov, kot bronzy make up videz. Naj pa tudi ne manjka bleščic na robovih vek ali v kotičkih očes, katere bo sonce dodatno izpostavilo.

Sigma Beauty Warm Neutrals paleta senčil za oči bo poskrbela, da bodo vaše oči kar zažarele. Barve so mešane v nežnih in bolj temnih zemeljskih tonih, ustvarjene za najbolj raznolike makeup videze. Ustvarile boste tako dnevni kot večerni make up videz. K paletki je priloženo ogledalo in aplikator. Po želji ali po ‘old school’ metodi, lahko senčilo nanašate na veko s prsti.

Paletka je izjemno pigmentirana, kvalitetna, obstojna, odtenki se pa med seboj krasno dopolnjujejo.

Sigma beauty je znamka, ki je sprva bila znana po ustvarjanju revolucionarnih čopičev, ki so veganski, niso testirani na živalih in so izjemno kvalitetni. Navdih so črpali od mnogih svetovno znanih make up artistov, iskali pomankljivosti in jih vnesli v svoje dizajne. Čopiči so prejeli več beauty nagrad skozi leta, ter ob vsakem nakupu priznajo 2-letno garancijo.

Ščetine čopičev so izjemno mehke, ročaji ustvarjeni tako, da sami padejo v roko in ustvarjajo prekrasne linije.

Sigma beauty Signature set čopičev s torbico je set, v katerem je vse kar potrebujete za osnovo ličenja. Notri je čopič E55 za senčenje in prehode + Soft Blend™ 60 čopič za puder in rdečilo + F81 čopič za podlago in puder + E35 Čopič za zabrisovanje + E31 čopič za ličenje oči + kozmetična torbica majhna.

Čopiči so v praktični torbici, kar pomeni da jo lahko vzamete s seboj kamorkoli, pa tudi uporabite jo lahko kot večerno toaletko za večerni izhod.

Čopiče smo uporabili, senčila in ostali make up nanesli. Kaj pa čiščenje? Tudi na to so pri Sigma beauty pomislili in ustvarili izdelek, ki nam bo v pomoč.

sigma-beauty/signature-brush-set-set-copicev-s-torbico/

Sigma Beauty SigMagic™ šampon za čiščenje kozmetičnih čopičev je popolnoma naraven, antialergen in je odličen za katerokoli zbirko čopičev.

Šampon je zelo nežen pri čiščenju, odstrani tudi bolj mastna ličila, ter preprečuje rast bakterij do 2 tedna po uporabi.

Z znamko Sigma beauty se ne srečujem prvič, tukaj si lahko pogledate še ostale novosti, ter kaj imajo v ponudbi.

Imaš morda že svojo izkušnjo s Sigma izdelki?

Blog zapis je nastal v sodelovanju z Notino.si

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *